HKGAY 同志資訊平台
第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - Printable Version

+- HKGAY 同志資訊平台 (https://hkgay.net)
+-- Forum: Main Discussions 主版討論 (https://hkgay.net/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Hong Kong Gay Spas, Saunas, Clubbing 香港男同志熱點【按摩、水療、桑拿、健身、旅館、酒吧】 (https://hkgay.net/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Thread: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 (/showthread.php?tid=116814)

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - 韓寒含 - 2017-01-11

(2017-01-11, 03:09 PM)FtheF Wrote: 上次做左個4手按摩 係rayne 同 carson serve我, 佢地按得好舒服,而且 大家有講有笑 成個氣氛好融洽 到 happy ending果陣 真係好正 佢地身形好好 有胸有腹肌 而且jj都大 1次過可以食2個正仔 好滿足Tongue

有4手?3個人一定好HAPPY, 齋想像 4隻手系我身上遊走就 出曬水啦 Blush Blush Blush Blush

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - FtheF - 2017-01-11

(2017-01-11, 03:08 PM)sadevil Wrote:
(2017-01-11, 12:39 PM)Fkthisw Wrote: Park lam 都唔錯 高高大大 而且幾靚仔 按摩手勢幾好

PARKLAM 好耐無見,有無人有消息,之前聽到話翻左大6發展,又有人話前幾日做過...媽阿好亂

有傳佢會轉長工 如果係就好喇 Smile

(2017-01-11, 03:17 PM)韓寒含 Wrote:
(2017-01-11, 03:09 PM)FtheF Wrote: 上次做左個4手按摩 係rayne 同 carson serve我, 佢地按得好舒服,而且 大家有講有笑 成個氣氛好融洽 到 happy ending果陣 真係好正 佢地身形好好 有胸有腹肌 而且jj都大 1次過可以食2個正仔 好滿足Tongue

有4手?3個人一定好HAPPY, 齋想像 4隻手系我身上遊走就 出曬水啦 Blush Blush Blush Blush

係呀 試左包你滿意 haha

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - OPM - 2017-01-11

(2017-01-11, 10:41 AM)facetdarkness Wrote: 这店真心不错,上次去了便宜不在话下,前台有礼,仔仔帅,就是感觉店里有点暗,不过无伤大雅,呵呵

上次去到見到他們已經裝了LED燈 問題改善了, 他們的效率也很高!

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - MANSIM - 2017-01-11

(2017-01-10, 11:55 AM)Louis_pang Wrote: 比你地講到我又想去, 支持一下本土經濟, 哈 Tongue

之前去開the ONE果間SP, 不過聽聞佢地有2個紅牌轉左去旺角朗豪坊附近間KINDO...

本人是SP, KINDO及佐敦的黑工技師場常客, 自從佐敦的黑工技師場滑落後就去多左上海浴室+J&P...
如果講後生, KINDO最近有唔少updates, 另外佢地做緊$298同$368 promo...
不過呢D價錢book唔book到grade A, B師傅未知之數...

新星有:

Lawrence gym fit, 24歲, 按得唔錯...高度183cm左右 Heart Cool Heart
Carson 22歲, 183cm都係, 專業訓練既按摩, 有一堆熟客底 Smile Smile Smile
Rayne Sporty Fit, Sun tanned, 按摩同服務態度一流 Tongue
Pasco  Gym fit 眼鏡仔, 183cm, 新人 Heart Heart
Ivan  SP轉過黎, 有專業按摩資格 Big Grin

===============================
有讚也有彈,

之前佢地請果個Jade唔知係咪reception疏忽...
冇身形不特止, 按摩態度一般, 聽聞亦揀客做, 所以各位ching留意...
聽聞佢遲到太多, 比manager cut schedule...

如果係grade a 比多3兩百我都制,多謝c hing分享Smile
聽左你地既意見, 知道左邊d 師傅好 邊d師傅唔好 下次去我會識揀 thank you Blush

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - Daleyson - 2017-01-11

去過咁多間spa 始終覺得kindo 啲仔 質素keep得好好, 睇黎請人方面都落左功夫Smile

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - 小鮮肉哥哥 - 2017-01-12

未必個個都好,之前去過搵一個叫Iman既,呢個人完全唔識服務,
而且冇樣又冇身材。

不過我認同lawrence, vito, rayne, carson, pasco呢D係非常之好!
所以請人果度可能要把關嚴謹D

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - GAYYAG - 2017-01-13

之前試過 jeffrey覺得 麻麻地

Jeffery又唔可以話佢條件差 但係就普通啲 按摩係唔錯, 不過同佢冇咩交流, 你地知啦 有時去到都係想同啲靚仔技師傾下計喳嘛,happy ending 佢好多嘢都唔肯做 所以都幾悶嫁

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - Daleyson - 2017-01-13

(2017-01-12, 07:45 AM)小鮮肉哥哥 Wrote: 未必個個都好,之前去過搵一個叫Iman既,呢個人完全唔識服務,
而且冇樣又冇身材。

不過我認同lawrence, vito, rayne, carson, pasco呢D係非常之好!
所以請人果度可能要把關嚴謹D

聽講佢服務太差 比reception 炒左,所以C hing 搵返啲有口碑嘅師傅穩陣d

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - DDDR - 2017-01-13

(2017-01-11, 04:36 PM)Daleyson Wrote: 去過咁多間spa 始終覺得kindo 啲仔 質素keep得好好, 睇黎請人方面都落左功夫Smile

係呀,佢地主力都係香港人 而且後生靚仔, 之前去過香港某間spa 佢地請叔叔黎按摩 真係冇下次 Sad

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - CanBotMuG - 2017-01-13

(2017-01-11, 03:09 PM)FtheF Wrote: 上次做左個4手按摩 係rayne 同 carson serve我, 佢地按得好舒服,而且 大家有講有笑 成個氣氛好融洽 到 happy ending果陣 真係好正 佢地身形好好 有胸有腹肌 而且jj都大 1次過可以食2個正仔 好滿足:p

嘩 咁正 師兄真識玩Wink 過程係點先 可唔可以pm我傾下Big Grin