HKGAY 同志資訊平台
第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - Printable Version

+- HKGAY 同志資訊平台 (https://hkgay.net)
+-- Forum: Main Discussions 主版討論 (https://hkgay.net/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Hong Kong Gay Spas, Saunas, Clubbing 香港男同志熱點【按摩、水療、桑拿、健身、旅館、酒吧】 (https://hkgay.net/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Thread: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 (/showthread.php?tid=116814)

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - 沉默的羔羊 - 2017-01-13

之前搵左Pasco, gym fit四眼靚仔類...新得黎但服務唔錯...
比尖沙咀D場既老江湖黎得frankly同sincere Heart Blush

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - 十一月的蕭邦 - 2017-01-13

之前我都有係度開post 讚過rayne, park lam , lawrence 呢幾位技師, 宜家都成日會去搵佢地 講真我需求好大1個月 都會去10幾次按摩, 以前成日去深圳按 貪果度多仔仔揀 而且玩得夠放, 但係唔係咁高質素? 又唔算wo , 其實宜家人仔咁貴 分分鐘消費仲貴過香港, 所以我會揀返去香港按摩 如果個技師係好 又玩得 我唔介意比多幾百tips 最緊要 揀人係貴精不貴多。

另外唔可以唔講呢3位技師 Carson 可以話係宜家呢個場 數一數二嘅gym fit仔,我每個月都要yo返2 3次先夠皮:p 人靚身材正 最緊要係服務同態度都一流 好專業

Pasco gym fit新星, 戴住眼鏡 睇落好有書卷味, 但一除衫 我真係o晒咀!! Cool 胸肌 腹肌樣樣齊 而且都幾大支嘢Big Grin 係好有驚喜嘅新人

Travis kindo 未來之星 靚仔到model咁款, 原來佢做過空少,果日著住西裝入黎搵我, 但佢又好百厭 淨係著住條內褲入黎Big Grin 引死人咩! 我梗係忍唔住要抽下水啦 ! 又係幾大支嘢 haha 而且服務冇得彈

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - peter_florrick - 2017-01-14

之前試過Benedict(又名Dickson), 係就係gym fit, 不過佢成日遲到,
之後同reception反映, 得到合適處理...

後尾試過Lawrence, Pasco, gym fit型仔, 服務態度幾優質 Blush Heart Heart Smile

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - 高山低谷 - 2017-01-14

自從返左深圳出差後,成半年冇去了~
依家佢地請左新既Pasco同Lawrence?聽聞幾好

另外想知兩位SP跳過黎做既技師係點?手骨OK嗎?
謝謝大大分享 Shy

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - Circle01 - 2017-01-15

多謝師兄分享....
小弟真係冇去過同志按摩....
其實package係點計算...?? 另外可以walkin嗎???

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - 幻想天堂 - 2017-01-15

(2017-01-15, 08:15 AM)Circle01 Wrote: 多謝師兄分享....
其實package係點計算...?? 另外可以walkin嗎???

應該係$398 90分鐘咁樣

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - 香港GAY仔 - 2017-01-15

Thanks for sharing..

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - DOraiser - 2017-01-16

(2017-01-15, 08:27 AM)幻想天堂 Wrote:
(2017-01-15, 08:15 AM)Circle01 Wrote: 多謝師兄分享....

小弟未去過member spa 但如果398 90分鐘 幾平wo

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - OPM - 2017-01-16

可以walk in 不過有時太full 未必有房 或者想要嘅技師未必得閒,同埋booking 可以容易搵到靚仔技師幫你按Smile

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - seea - 2017-01-16

(2017-01-16, 07:38 AM)DOraiser Wrote:
(2017-01-15, 08:27 AM)幻想天堂 Wrote:

小弟未去過member spa 但如果398 90分鐘 幾平wo

如果有75MINS OR 60MINS PLAN 就最好啦