HKGAY 同志資訊平台
按摩師介紹? 多一種選擇? - Printable Version

+- HKGAY 同志資訊平台 (https://hkgay.net)
+-- Forum: Main Discussions 主版討論 (https://hkgay.net/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Hong Kong Gay Spas, Saunas, Clubbing 香港男同志熱點【按摩、水療、桑拿、健身、旅館、酒吧】 (https://hkgay.net/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Thread: 按摩師介紹? 多一種選擇? (/showthread.php?tid=117607)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: 按摩師介紹 - 大支野 - 2018-02-25

(2018-02-25, 12:07 PM)Cody Wrote: Hugo有個大隻仔唔錯,唔記得咩名

聽講都有好多大隻仔@@

RE: 按摩師介紹 - Daleyson - 2018-02-25

私按大隻健 我試過佢真人仲靚過相, 技術又好@@

RE: 按摩師介紹 - kukuku - 2018-02-25

Hugo有個大隻仔唔錯,唔記得咩名

聽講都有好多大隻仔@@

THOMAS 不得不試!!

RE: 按摩師介紹 - kilogram - 2018-02-25

我覺得KINDO 既JOKER唔錯 好有魅力 又靚仔

RE: 按摩師介紹 - Terry - 2018-02-26

(2018-02-25, 12:07 PM)Cody Wrote: Hugo有個大隻仔唔錯,唔記得咩名

我試過tc 唔錯嫁! 又cute 又大隻 Big Grin

RE: 按摩師介紹 - amandaliu - 2018-02-26

(2018-02-26, 01:15 PM)Terry Wrote:

我試過tc 唔錯嫁! 又cute 又大隻 Big Grin

超級可愛,一邊親他一邊幫他打飛機射出來,全身肌肉好靚,正太樣!

RE: 按摩師介紹 - motherfuckingstarboy - 2018-03-02

(2018-02-24, 04:48 PM)Kop Wrote: 最近去Hugo 臨走果陣見到個金髮仔仔 有成差唔多米8高 白白淨咁 好吸引
問返reception 原來佢叫Leroy Big Grin 等我下次試完share返比你地

leroy通常番幾時?對又高又白滑無抗拒 想book黎試下 Smile

RE: 按摩師介紹? 多一種選擇? - Humanlam1221 - 2018-03-02

Hugo spa looks gd!

RE: 按摩師介紹? 多一種選擇? - 水星逆行 - 2018-03-02

Hugo spa真係好似係好多小鮮肉啵

RE: 按摩師介紹 - 霸氣bahey - 2018-03-02

(2018-03-02, 09:58 AM)motherfuckingstarboy Wrote:
(2018-02-24, 04:48 PM)Kop Wrote: 最近去Hugo 臨走果陣見到個金髮仔仔 有成差唔多米8高 白白淨咁 好吸引
問返reception 原來佢叫Leroy Big Grin 等我下次試完share返比你地

leroy通常番幾時?對又高又白滑無抗拒 想book黎試下 Smile

Ching有用後感未?我都好想試下!