Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
爆肌Flow教練股【One more!Two more】
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

【One more!Two more】爆肌Flow教練股

[Image: bkn-20160720103615800-0720_00862_001_01p...0720124543]
就算取消泳褲環節,大家都唔會介意你喺社交網甫相。

1/4

【on.cc東網專訊】 本身任職消防員嘅入圍香港先生梁裕恆(Flow),近日就透露自己諗住一心一意喺娛樂圈發展,所以已經辭去消防員工作。嘩!去到咁盡,唔怪之得做到熱門之一啦!

做開消防員嘅Flow亦出名大隻,不時都會喺社交網大晒可以夾死蚊嘅肌肉,呢日佢就上載咗一條教大家練臀部嘅短片上網,仲親自示範㖭!睇得出佢真係相當好腰力。佢仲講笑咁話:「本來諗住練到個屁股又大又圓參加比賽 可惜已經取消泳褲環節(講笑)」,大家冇眼福了!

[Image: bkn-20160720103615800-0720_00862_001_02p...0720124543]好腰!好腎!好男人!
[Image: bkn-20160720103615800-0720_00862_001_03p...0720124543]繼續練!你同我繼續練!
[Image: bkn-20160720103615800-0720_00862_001_04p...0720124543]唔痛苦點會可以練爆肌呀!練!唔好畀佢停!
Reply
好想比佢教我做gym
Reply
好鬼大個胸肌呀!
Reply
好正呀 好想佢教埋我
Reply
你去ig搵報名方法咪得囉 唔好得個講字
Reply
lol, his pose is so funny
Reply
一定有 hehe 傾向
話無我就唔信
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人