Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
kindo貼士點比法
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

(2016-08-24, 11:34 AM)閒閒人 Wrote: 同意~~其實kindo同pawa都有D肌肉bodybuilder 300~400都有好服務.... Smile

我見佢靚仔又大 比幾多都爽 Smile
Reply
的確KINDO有D人既quality出面D spas係請唔到既,,,,
人地重質不重量嘛^_^
Reply
一句講撚完!
咩質素既技師配咩野質素既客!

有D店主一味追求薄利多銷,咪請埋D大陸仔新移民劣質技師囉! Angry
Reply
(2016-08-24, 11:48 AM)超級達人 Wrote: 一句講撚完!

有D店主一味追求薄利多銷,咪請埋D大陸仔新移民劣質技師囉! Angry

無錯!!!!!
Reply
(2016-08-25, 06:32 AM)對唔住都係我 Wrote:
(2016-08-24, 11:48 AM)超級達人 Wrote: 一句講撚完!

無錯!!!!!

係!!!之前有遇過D好差既 但又無得換 真係唔得囉!!
Reply
(2016-08-25, 11:47 AM)hkboy_1234 Wrote:
(2016-08-25, 06:32 AM)對唔住都係我 Wrote:

無錯!!!!!

好差不特止仲要迫人做Body.
Reply
$600!
Reply
(2016-08-26, 06:01 AM)濁乳有暈 Wrote:
(2016-08-25, 11:47 AM)hkboy_1234 Wrote:

無錯!!!!!

好差不特止仲要迫人做Body.

佢好既係會問你做唔做BODY
Reply
600! sometime 700 !
Reply
thanks for sharing
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人