Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
第一次去按摩,見到大隻仔赤條條
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

Photo 
同fd講起kindo 心郁郁又想去 haha
[Image: kVG18xj.png]
Reply
旺角同區幾間都無咩心頭好,如果比多小小可以有KINDO級數,我梗系去KINDO啦,出得黎玩果100$5好太CARE
而且 KINDO 而加有45MINS PLAN 同 75MINS PLAN,多左選擇,預算都充足D啦

(2017-01-10, 08:43 AM)Daleyson Wrote: 聽講kindo travis 新仔起正!似solar 個大孖

我成日去kindo 都有驚喜 reception 好nice 會介紹啲正仔比你, 尋日試過travis reception冇介紹錯 人靚身材正 model face 而且服務好好, 睇黎會係kindo 明日之星
Reply
試過Lawrence 1次 好想再book 佢 佢肌肉練得好結實 又健談又玩得 happy ending 我都好鍾意 不過太多人book 有時會book唔到 Sad
Reply
(2017-01-10, 11:35 AM)OPM Wrote: 旺角同區幾間都無咩心頭好,如果比多小小可以有KINDO級數,我梗系去KINDO啦,出得黎玩果100$5好太CARE
而且 KINDO 而加有45MINS PLAN 同 75MINS PLAN,多左選擇,預算都充足D啦

(2017-01-10, 08:43 AM)Daleyson Wrote: 聽講kindo travis 新仔起正!似solar 個大孖

我成日去kindo 都有驚喜 reception 好nice 會介紹啲正仔比你, 尋日試過travis reception冇介紹錯 人靚身材正 model face 而且服務好好, 睇黎會係kindo 明日之星
佢靚過solar個big bro下化@@? Cool
Reply
(2017-01-10, 11:49 AM)籃球小子 Wrote:
(2017-01-10, 11:35 AM)OPM Wrote: 旺角同區幾間都無咩心頭好,如果比多小小可以有KINDO級數,我梗系去KINDO啦,出得黎玩果100$5好太CARE

佢靚過solar個big bro下化@@? Cool

各花入各眼,不過我真心覺得TRAVIS 正D, 好似MIX ,我最LIKE ABC FEEL,lawrence 太大隻 : )))
Reply
比你地講到我又想去, 支持一下本土經濟, 哈 Tongue

之前去開the ONE果間SP, 不過聽聞佢地有2個紅牌轉左去旺角朗豪坊附近間KINDO...

本人是SP, KINDO及佐敦的黑工技師場常客, 自從佐敦的黑工技師場滑落後就去多左上海浴室+J&P...
如果講後生, KINDO最近有唔少updates, 另外佢地做緊$298同$368 promo...
不過呢D價錢book唔book到grade A, B師傅未知之數...

新星有:

Lawrence gym fit, 24歲, 按得唔錯...高度183cm左右 Heart Cool Heart
Carson 22歲, 183cm都係, 專業訓練既按摩, 有一堆熟客底 Smile Smile Smile
Rayne Sporty Fit, Sun tanned, 按摩同服務態度一流 Tongue
Pasco  Gym fit 眼鏡仔, 183cm, 新人 Heart Heart
Ivan  SP轉過黎, 有專業按摩資格 Big Grin

===============================
有讚也有彈,

之前佢地請果個 阿東 唔知係咪reception疏忽...
冇身形不特止, 按摩態度一般, 聽聞亦揀客做, 所以各位ching留意...
聽聞佢遲到太多, 比manager cut schedule...
Reply
其實大家有無聽過cartor?之前有FD提過話好Q,我想試下
去過幾次我都系BOOK JERRY,滿意,想試下QQ
Reply
(2017-01-10, 06:32 AM)nomorenor Wrote: 好似好吸引...新手上路 5知點去點玩

好易搵 就係旺角mtr e1出口 遠東大廈

你可以預約 同reception講想搵咩類型嘅仔仔 佢就會安排1個比你
可以放心嘅係 係得度做嘅仔仔 全部都有質素 玩過你會再想玩 包你話爽 haha
Reply
(2017-01-10, 11:55 AM)Louis_pang Wrote: 比你地講到我又想去, 支持一下本土經濟, 哈 Tongue

之前去開the ONE果間SP, 不過聽聞佢地有2個紅牌轉左去旺角朗豪坊附近間KINDO...

本人是SP, KINDO及佐敦的黑工技師場常客, 自從佐敦的黑工技師場滑落後就去多左上海浴室+J&P...
如果講後生, KINDO最近有唔少updates, 另外佢地做緊$298同$368 promo...
不過呢D價錢book唔book到grade A, B師傅未知之數...

新星有:

Lawrence gym fit, 24歲, 按得唔錯...高度183cm左右 Heart Cool Heart
Carson 22歲, 183cm都係, 專業訓練既按摩, 有一堆熟客底 Smile Smile Smile
Rayne Sporty Fit, Sun tanned, 按摩同服務態度一流 Tongue
Pasco  Gym fit 眼鏡仔, 183cm, 新人 Heart Heart
Ivan  SP轉過黎, 有專業按摩資格 Big Grin
CHING好似食遍大江南北老江湖WOR....
有無D 可愛類推介下
Reply
KIM系算系KINDO中比較差D,5系話個樣5得,但按得5上心....
好彩同老細講翻就換左人,5記得咩名,個FEEL好超多,值得一讚ALEX CARSON RAYNE,
次次上去都KEEP到水準,有時仲有D驚喜 Tongue
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人