Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
第一次去按摩,見到大隻仔赤條條
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

CHING我PM左你,可5可以比多D資料我 Wink
Reply
Kindo 啲技師質素一向唔錯 咁多間man spa黎講可以話數一數二 不過上次試過個叫Jeffrey 就認真麻麻 reception sell佢 cute student type 但老實講佢冇樣冇身材 而且又唔係按得好 好掃興

之後試過 Jade 個樣係好過 Jeffrey 少少 不過按得hea 仲要唔足鐘 happy ending又好保守

我鍾意啲可愛type 後生嘅 有冇c hing有好介紹呀?
Reply
(2017-01-10, 12:12 PM)WloveM Wrote: Kindo 啲技師質素一向唔錯 咁多間man spa黎講可以話數一數二 不過上次試過個叫Iman 就認真麻麻 reception sell佢 cute student type 但老實講佢冇樣冇身材 而且又唔係按得好 好掃興

之後試過 Jade 個樣係好過 Kim 少少 不過按得hea 仲要唔足鐘 happy ending又好保守

C hing 可以試下新人 travis 雖然按功仲有改善空間 畢竟佢仲係新人
但係佢個人工作態度好好 外表靚 會講嘢氹你開心 而且成日笑 同佢傾計好開心

另外 你可以試下 carson rayne lawrence呢啲 有保證
Reply
(2017-01-10, 12:26 PM)YSLL Wrote:
(2017-01-10, 12:12 PM)WloveM Wrote: Kindo 啲技師質素有啲參差囉 好似上次試過個叫Iman reception sell佢 cute student type 但老實講佢冇樣冇身材 而且又唔係按得好 好掃興

之後試過 Jade 個樣係好過 Kim 少少 不過佢唔足鐘 happy ending又好保守

C hing 可以試下新人 travis 雖然按功仲有改善空間 畢竟佢仲係新人
但係佢個人工作態度好好 外表靚 會講嘢氹你開心 而且成日笑 同佢傾計好開心

另外 你可以試下 carson rayne lawrence呢啲 有保證

可能Travis做過空少,覺得佢服務好周到,有D似KINDO以前既Philips Big Grin
Reply
我上次book boris 但等左佢好耐 半個鐘都有 問reception
佢話boris返緊黎 之後比佢按 覺得佢按得普通 個樣都ok 服務態度好好,幾好傾 happy ending 都可以, 整體感覺都可以接受
Reply
(2017-01-09, 04:47 PM)Lets_doit Wrote: 本身我是KinDO Spa的Carson和Lawrence的粉絲,
說真的我沒聽說過Pasco,
有誰介紹一下? Cool

Pasco 係近期加盟嘅新血 係kindo 屬於Gym fit類型 佢俾到我一種好特別嘅感覺戴起眼鏡 斯斯文文, 唔會好粗礦 但係好溫柔 好細心, 有種暖男feel Smile
Reply
樓上ching正解 Big Grin Pasco都係個大鮮肉暖男黎 Blush Heart
Reply
第1次去kindo 試左個按摩師叫ivan 佢幾nice 瘦瘦地 靚仔 又後生 按得好舒服 Smile
Reply
我5多LIKE IVAN....有小小油頭粉面FEEL...不過好似之前都按過,按得系幾好 Dodgy
Reply
Big Grin 
上次去到見到有技師 淨係圍住條毛巾就出左黎 好sexy ! 身材好好 又係大隻仔黎嫁
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人