Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
Bi仔終於搵啱人, 學習做好好的性伴(不定期求教)
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

Quote:Blush 'Raissi' pid='130410' dateline='1508653110'
星期五晚係佢屋企溫存,為左練習口交,我含左佢1小時15分鐘,中間有停過下。試左唔同嘅位置比佢插入我個口,似乎佢比較鐘意坐係床沿我跪係地下的姿勢,此外就鐘意我坐係地下個頭貼住床沿,然後佢禁住我個頭抽插。後者對我黎講有啲辛苦,因為佢兩隻大腿夾實我個頭咁插入黎,有少少抖唔到氣。我仲試左一次冰火,啲冰同熱水交換入口,搞到個口好痹。但佢就係冰火果陣射左出黎。之後沖涼果陣佢第一次捽我菊花,試下個感覺先。
好快就入菊花嘎啦,口交左成個鐘你都算好野
Reply
(2017-10-22, 07:06 AM)十一月的蕭邦 Wrote:
Quote:Blush 'Raissi' pid='130410' dateline='1508653110'
星期五晚係佢屋企溫存,為左練習口交,我含左佢1小時15分鐘,中間有停過下。試左唔同嘅位置比佢插入我個口,似乎佢比較鐘意坐係床沿我跪係地下的姿勢,此外就鐘意我坐係地下個頭貼住床沿,然後佢禁住我個頭抽插。後者對我黎講有啲辛苦,因為佢兩隻大腿夾實我個頭咁插入黎,有少少抖唔到氣。我仲試左一次冰火,啲冰同熱水交換入口,搞到個口好痹。但佢就係冰火果陣射左出黎。之後沖涼果陣佢第一次捽我菊花,試下個感覺先。
好快就入菊花嘎啦,口交左成個鐘你都算好野

仲未試插入啊。尋晚試左係菊花口磨擦,加左潤滑劑,但我都係驚,無比佢入到。不過尋晚好大膽咁係佢露台比佢綁手綁腳含佢含左一陣,好刺激啊。
Reply
好似好正禁
Reply
當自己有敏感性牙齒食溶緊既雪條, 好似驚佢會滴落地咁啜, 時不時用條利刺激佢個龜頭或者當用條利幫佢按摩成支野咁上下郁動. 我平時係咁做, 除非對方太粗 LOL
深喉多數感受個節奏再配合呼吸, 當佢入到最盡之前吸定大啖氣放鬆喉嚨會舒服D

至於開菊怕痛好似dorex有隻蘆薈KY, 聽聞會滑D, 同埋都要睇對方係咪龜頭大定個莖位粗, 如果前者叫佢先用手指開鬆D好D, 後者就入頭先再慢慢推進。
Reply
用多啲條脷囉,唔使下下擺曬落口
Reply
個經驗咁有趣
Reply
恭喜恭喜 Blush
Reply
搵啱就好 穩定啲 都安全啲
Reply
揾多啲人練習就會好啲架啦
Reply
遲d試埋其他野haha
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人