Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
【感情的Fun禮】 個個都搵fun,你估個個都想搵fun?
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

"唔知有冇人同我一樣, 係apps到只係話搵fun
但其實自己根本唔想搵fun........
[Image: 12672476.jpg]
我以前唔搵fun架, 只係搵ltr,
不過過往既歷史令我真係好傷心又失望...
就係同人開頭好好傾
有時仲會交換埋line/whatsapp/ig/fb
但有一日, 對方會忽然變得好冷淡, 最後被對方無視........
依個經歷, 我已經試過好多次, 亦都對係apps到搵ltr感到失望...
[Image: 480805_10151294620114169_1729331414_n.jpg]
好孤單, 我就去咗搵fun....
叫做有個人可以俾我攬下, 錫下......
(其實我搵ltr都係想有個人攬下錫下, 過d開開心心既生活)
因為fun都係一次性
好來好去, 唔會再有聯絡...
最少, 係我將來既回憶裡面, 都係得開心野,
唔會心裡面好多個問號, 點解對方會忽然對我咁冷淡...
Reply
唔好咁啦
我以前同你一樣
不過半年前我識到現任(係apps識)
所以唔好咁諗丫
天無絕人之路
Reply
咁我就唔係話樓主你d咩
你點都要有自信先
無自信咩野野都係假架
相信自己一定搵到就搵到架
Reply
我逢行
有性便有愛
大家對立點不同
Reply
搵fun就搵fun
無得唔知自己係唔係係到搵fun架喎
睇你自己點睇ge je
一切佳為緣份
Reply
我對約炮沒太大興趣,我找LTR
Reply
用神马群交,约炮去慰藉心灵,这是那门子的道理啊?
本人这种心态就很不健康,香港社会人与人真的疏离到这种程度吗? Dodgy
Reply
冇辦法,香港人太繁忙,
為了生存就只能接受速食
Reply
感覺香港人真的沒那麼長情的說...
名符其實色慾都市
Reply
第一張圖真係:香港男人的浪漫!
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人