Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
按摩師介紹? 多一種選擇?
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

(2018-02-25, 12:07 PM)Cody Wrote: Hugo有個大隻仔唔錯,唔記得咩名

聽講都有好多大隻仔@@
Reply
私按大隻健 我試過佢真人仲靚過相, 技術又好@@
Reply

Hugo有個大隻仔唔錯,唔記得咩名

聽講都有好多大隻仔@@

THOMAS 不得不試!!
Reply
我覺得KINDO 既JOKER唔錯 好有魅力 又靚仔
Reply
(2018-02-25, 12:07 PM)Cody Wrote: Hugo有個大隻仔唔錯,唔記得咩名

我試過tc 唔錯嫁! 又cute 又大隻 Big Grin
Reply
(2018-02-26, 01:15 PM)Terry Wrote:

我試過tc 唔錯嫁! 又cute 又大隻 Big Grin

超級可愛,一邊親他一邊幫他打飛機射出來,全身肌肉好靚,正太樣!
Reply
(2018-02-24, 04:48 PM)Kop Wrote: 最近去Hugo 臨走果陣見到個金髮仔仔 有成差唔多米8高 白白淨咁 好吸引
問返reception 原來佢叫Leroy Big Grin 等我下次試完share返比你地

leroy通常番幾時?對又高又白滑無抗拒 想book黎試下 Smile
Reply
Hugo spa looks gd!
Reply
Hugo spa真係好似係好多小鮮肉啵
Reply
(2018-03-02, 09:58 AM)motherfuckingstarboy Wrote:
(2018-02-24, 04:48 PM)Kop Wrote: 最近去Hugo 臨走果陣見到個金髮仔仔 有成差唔多米8高 白白淨咁 好吸引
問返reception 原來佢叫Leroy Big Grin 等我下次試完share返比你地

leroy通常番幾時?對又高又白滑無抗拒 想book黎試下 Smile

Ching有用後感未?我都好想試下!
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人