Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
理大男生上【佐敦】賓館搵【大陸技師】揼骨疑遇劫 父問記者:「佢傷唔傷呀?」
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

Thx for sharing
Reply
睇相覺得理大男條件都唔差
Reply
條件唔差 搵fun都得啦 做咩要叫鴨
Reply
其實佢阿爸可能已經知道個仔係GAY
Reply
真係陰公啊
Reply
thx for share
Reply
完全認同「大力力」、「骨感男孩」的留言!
事主今次嘅「失」,只是金錢,反而「得」方面,絕對係清楚知道父親對自己嘅愛。
廿五年前,親口向只讀過幾年書嘅老父出櫃,
佢問:點解要講我知
我答:有緣分做兩仔爺,唔想瞞你
事實,he did not love me less since。

記者如果打畀我老竇,估到我老竇都會反問:咁你理掂你自己未呀?Tongue
Reply
D大陸鴨真系好X差
Reply
真係好危險
Reply
(2018-03-15, 02:07 AM)HCS Wrote: 完全認同「大力力」、「骨感男孩」的留言!
事主今次嘅「失」,只是金錢,反而「得」方面,絕對係清楚知道父親對自己嘅愛。
廿五年前,親口向只讀過幾年書嘅老父出櫃,
佢問:點解要講我知
我答:有緣分做兩仔爺,唔想瞞你
事實,he did not love me less since。

記者如果打畀我老竇,估到我老竇都會反問:咁你理掂你自己未呀?Tongue

所以,好難想像點解有D父母知道仔女性傾向後要斷絕關係,
感覺呢類父母應該係好自私既父母
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人