Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
人生第一次去gay spa @Hugo Spa
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

support!
Reply
識揀喎樓主!!! 我都試過cyrus,拉筋做得好,佢示範比我睇見到佢好柔軟,肌肉伸展到令我心跳加速,佢好溫柔咁幫我拉拉得好到位,按摩又中晒d位,HEHE方面,好似你咁講,刺激過GV... 總之正啦佢!
Reply
佢返多D 就好喇
Reply
(2018-04-13, 08:21 AM)Wayne1010 Wrote: 我都比Cyrus按過!佢行入黎果陣果種cute真係口水流曬出黎!又體貼咁問我邊道特別唔舒服按多dd,勁溫柔的說。人靚又按中位又有力,玩又玩得大擔,佢都幾大丫。。。總之我比佢冧死!~

呢位ching, 有幾大呀佢? 係spa見過佢, 真係好靚仔?
Reply
佢好大力, 張我成個人抱起!
Reply
(2018-04-13, 07:04 PM)Hongkonger Wrote: 佢好大力, 張我成個人抱起!

咁一定好爽啦! 但係抱起你做咩呀? HAHA
Reply
u made me wanna fuck him hard! I wanna book him for a "treatment"!
Reply
有冇朋友搵日一齊去試下?
Reply
(2018-04-13, 06:37 PM)JasperB200 Wrote:
(2018-04-13, 08:21 AM)Wayne1010 Wrote: 我都比Cyrus按過!佢行入黎果陣果種cute真係口水流曬出黎!又體貼咁問我邊道特別唔舒服按多dd,勁溫柔的說。人靚又按中位又有力,玩又玩得大擔,佢都幾大丫。。。總之我比佢冧死!~

呢位ching, 有幾大呀佢? 係spa見過佢, 真係好靚仔?

係呀真係幾靚仔,我杯茶囉。佢又粗又硬果陣摸上手大概17 18咁囉?
Reply
Cyrus係幾玩得ge
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人