Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
迷惘小鮮肉
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

唔好浪費個女仔嘅青春啦,女人嘅青春好寶貴,自私精!
Reply
對女無性慾即係唔愛女人既肉體,但又好鐘意佢,咁即係好朋友啦!
同時又對男仔有性慾,應該係gay 無誤喇!
如果你真係鐘意個女仔,為佢好,快啲飛左佢啦!等佢可以襯後生識個好男仔同佢結婚扑野生仔!
Reply
I know that feel bro
鐘意女又鐘意男 嗰種貪心 有時好難受
尤其是當你問自己 如果一定要揀一個 揀邊個好 你會想要晒

Bi最慘嘅係 同女一齊 佢地會覺得你係為左掩飾 揾佢做煙幕
同男一齊 佢地又會驚有朝一日你會唔要佢 揀番女人
哩個struggle係永遠都存在
尤其是如果講長遠啲
你想有個咩人同你過世吖
我真係唔知
只係唔會介意另一半究竟係男係女
LGBT嘅人裡面 其實B係經常被忽略
你可能以為我直接用鐘意異性嗰一面黎面向世界會好容易
但內心嗰種同時鐘意同性嘅感覺係揮之不去
又有幾多人明哩種struggle呢⋯⋯
At the end of the day everyone needs to be true to themselves
Reply
求認識樓主,樓主一定好正
Reply
將來社會又多一個"同妻"
Reply
當你搵到個好好既男朋友
就會覺得自己遲左起步去溝仔
Reply
 同你相反,會鐘意男仔女仔,但對兩個都無性慾,我覺得靈魂伴侶先係真愛嘅表現,唔一定要有性慾(當然有絕對是無問題的)
只係你要confirm 自己嘅靈魂伴侶係邊個
Reply
好迷離。。。。加油呀, 最好同人坦白
Reply
其實係BI 都冇乜問題
Reply
無人明 請自己努力
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人