Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
<<其實應唔應該幫襯啲性工作者呢?>>
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

賺夠上岸,都幾好丫。你咪再去幫下其他人囉
Reply
Supply and demand
Reply
屌⋯⋯有咩問題?難聽嗰句,分分鐘呢啲係功德嚟。
Reply
咁間餐廳你咪有份?
Reply
朋友你想多了
Reply
人地都系想搵快錢者。。。
Reply
你都系想keep著搵人,直接去問私約得唔得囉~
Reply
性工作者以自己的勞動換取金錢,而樓主都係享用服務後先比錢佢既,所以當然係因為你,係佢其中一個嫖客而佢有錢開鋪頭啦。
而平日我地身為一個服務使用者,去享用任一服務,其實都唔有罪惡感嫁嘛,你去食飯唔會對廚師有罪惡感既,明顯因為性宜樣野而產生矛盾。
可以試下先感受一下自己真實既需要同感受係咩,唔好咁快向自己落批判,例如你可以講到自己點解按摩同幫襯宜個仔既原因同感覺。

回應返你既標題,無應唔應該,只有你想唔想,但要理解好自己既真實需要先吧,先容許自己的一切,再決定幫定唔幫襯對你自己好一點。無謂想開心舒服既按摩,都變左做一場思想遊戲
Reply
當呢服務個係食飯咁,唔好放感情落去就得 (即係你對廚師最多係感激佢用心煮野食就無其他)
Reply
人地自食其力努力搵錢 然後自己開舖做生意 好勵志丫 
性工作者/色情電影演員唔一定會係同性戀 只係一份工作 外國部份GV明星會同異性結婚生仔 妻子亦都知情 有D婚後會退役轉其他工作 但有D都會繼續做
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人