Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
究竟乜L7野叫well educated
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

曲線求認識運輸界建築界朋友
Reply
太多虛偽之人 要比d教訓佢地
Reply
Well-educated 可以解讀成有家教添

你可以咁樣同佢講返

You had a good educated but you’re not well-educated.
Cool
Reply
其實係已經無咩興趣[Image: 1f914.png]?
只係搵藉口唔理你
我估炸
Reply
好似嗰啲專業人士同志Gd。 要好多資料先可以入, 唔知有冇人入咗Gd
Reply
狗眼看人低 叫佢食屎啦
Reply
 鴨嘴獸仲勁 佢話自己「自置物業」 Wink
Reply
外貌肌肉協會人員:理得你Phd好,Master又好,你唔夠大隻靚仔就唔係well educated架啦,夠靚仔大隻中五都好well educated,咁樓主你明未?
Reply
係ifc 返工 開apps見到最多的係「鴨」、扮上流而不上流的人仕 亦即系自認well educated 人仕、傾5分鐘都知 還有肥鬼佬 當然係約炮多啦 你想吃糊 操控男人有什麼才能 本事? 智慧 你要叻 人地叻過你的太多 [Image: 1f644.png]?⋯⋯ 一切系假象

其實好多人都貪人身居要職又搵到錢㗎啦,你咪又係貪人靚仔abc 樣,各取所需啫
Reply
話時話。周街都見到。
我都好想知有幾well。
自問master 就無。degree 仔都有個
乜依家咁多後生仔 有 master 定 會係 Professor ?
廿零歲都咁寫! 
係讀law 飛機師 依種咁?
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人