Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
個人攝影的經歷
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我之前喺 app 度比個人像攝影師邀請我去拍個人照
我諗住襯後生同保養尚好 想幫自己留個青春倩影 於是答應咗
嗰日我上到去佢個 studio 原來係佢屋企
佢好 nice 係澳洲外藉人 我地好好傾
之後開始拍照 由 casual wear 開始 逐件脫
我有一條 es 黑金 undie, es 側扣式 bikini swim wear 同 es 短剪裁嘅沙灘褲
佢超鍾意 又一邊影一邊狂讚我好身材 好 match es 啲 design
到最後連最後防線都脫埋 跟住佢話 "You look amazing! You are my type!"
我當時都幾 high 硬晒同出緊汁 佢用手指黏起我啲汁 成了一條絲咁 然後幫我做特寫 (當然無影面啦)
然後我話我想等佢軟下來 跟住佢話幫我 就開始狂 kiss 我同做 hand job
我嗰刻其實唔係好想比佢搞 佢又唔係我個 type 但我又好 high 好 horny
整整吓就比佢搞到 j 咗
之後我就赤條條咁比佢影相 有時又掛啲 led 燈喺我身上咁影 佢好似越影我嘅裸體越雀躍
最後佢有分享佢之前嘅作品 有好多肌肉男照 有啲重係兩個肌肉男嘅親密行為 我覺得好正 佢話下次可以搵個 partner 同我一齊影 我超開心 我非常非常期待下次同佢嘅合作呢!
Reply
嘩 咁正? 可唔可以話我知 photographer 嘅 contact?
Reply
有無得follow佢
Reply
口水都流曬 Tongue
Reply
幾時搵我影相
Reply
我想影呀一齊
Reply
i be ur model
Reply
有圖有真相
Reply
偷拍唔係攝影
Reply
個人偷拍的經歷?
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人