Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
[影片] 這是什麼按摩法?狠大包心很癢!
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

(2018-12-19, 07:30 AM)淡然優雅 Wrote: 我想搵D 18 -20歲既乖乖學生類 唔知C hing有咩好介紹呢??

好耐之前我試過teddy, 鄰家男孩乖仔feel, 好有heart, 唔知宜家仲有冇做呢
Reply
(2018-12-19, 08:01 AM)Bnm Wrote:
(2018-12-19, 07:45 AM)pklapkla Wrote: 我試過WALK IN 但摸門釘囉 Angry

摸門釘有D誇張WO 你幾點去先? At

我都試過摸門釘, 果日我12點先去, 不過冇預約 Rolleyes
Reply
最好都係BOOK左先好去啦, 有時我BOOK左時間去到果度太忙都可能要等一陣先入到房
Reply
半年前来香港公干叫了个外出服务,我回味至今,

当时我点了Vito,是一个非常帅气,浑身肌肉的小鲜肉。 Smile

非常体贴有礼貌,按摩及其他服务更是 专业。

有这种质素的天菜真的很难得!!
Reply
seems not bad Heart
Reply
have not seen this before
Reply
This maage not very special wo
Reply
個人覺得zeno手法比呢個過之而無不及,去親都令我徘徊係想射嘅邊緣,真係好衰架佢
Reply
(2019-01-15, 12:58 PM)khyag Wrote: 個人覺得zeno手法比呢個過之而無不及,去親都令我徘徊係想射嘅邊緣,真係好衰架佢

個人覺得佢調情手法頭幾名了
Reply
我覺得係頭2了
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人