Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
Max技師的差劣質素不愉快的SPA遊記。Carson原來服務咁好,早知BOOK佢!
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

話說聽聞尖沙咀某大場 有好多健身類型既師傅,咁小弟就想搵d身材大隻
而且按摩好既師傅,咁Reception就推介Max俾我,咁我見到MAX入房。
起初我都覺得佢幾nice咁介紹自己,笑容都唔錯,仲問我有冇邊度攰D,
只係同我平時搵開既師傅比較,佢的確係大隻,但年紀就大左少少。

咁開頭按都好地地,仲覺得佢按得唔錯,幾到位,而且佢話佢做開健身教練
有幫人做肌肉舒緩,聽落佢都應該幾Pro。但傾左一陣,佢問我有冇黎過呢度,
我話我第一次黎呢間,之前有去過其他場按,佢突然表現得好緊張,問我
知唔知要俾tips同要做d咩嫁。我話我今日想按摩多d,佢就問,咁即係唔洗做
其他? 我話睇下點先。

問題黎喇, 佢就好似假定左我淨係做按摩,又問左我一句,你知唔知按摩都要
俾tips嫁?我聽完真係嬲左,有乜理由咁樣問個客嫁,佢先按左唔夠10分鐘
就已經問定我一陣洗唔洗做其他,仲講到咁白一定要俾tips。如果服務好我都唔會俾
得低啦,而且我唔係唔知行規既客,佢咁樣講令到我覺得好唔舒服,好似如果個客
唔做其他或者冇tips佢就會好唔高興! 而比我感覺佢全程既按摩都冇開頭10分鐘按得
咁好,就令我覺得佢係因為覺得冇tips所以做hea左。 咁其實個工作態度係好差,
佢地唔應該期望d客一定要俾tips,而佢地應該重視自己係咪俾到好好既service
同令到個客feel good,同埋個客俾唔俾TIPS其實大體黎講都唔應該主動問個客拎。

成個氣氛都好差,好似刻意搵d野講想舒緩返個氣氛......
結果我都冇mood做其他啦,俾左200蚊TIPS就算。
臨走時,Reception見我黑面問我做咩, 我講左比佢知max服務唔好,佢即刻同我
代Max道歉,仲建議我如果想搵大隻可以book Carson,佢仲show左部分客試完Carson
既好評,早知係咁我就book Carson啦!
Reply
下, 如果服務咁唔好 做咩仲要俾tips佢?
Reply
咁個師傅既工作態度真係幾差..
Reply
有點不靠譜了
Reply
可能個師傅太等錢洗?
Reply
樓主你真好人
Reply
Quote:Undecided '我要努力向上' pid='199054' dateline='1570018577'
可能個師傅太等錢洗?

9成見錢眼開
Reply
太叫人遺憾了
Reply
好彩我搵開都係廿幾歲 冇中伏
Reply
樓主仲有冇試過其他人? 好多都唔錯
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人