Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
被遺忘的香港先生!TVB 御用學生陳偉洪變大隻仔
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

[Image: w644]
陳偉洪利用3個月空檔期,操得一身肌肉去參加健美比賽。 

近年不少男藝人都趕健身潮,除了最基本的鋼條身型,進一步更要操到一身肌肉。 
最近有位TVB男藝人被指是禾桿冚珍珠,他就是經常在劇集內飾演學生的陳偉洪,
10年前贏得香港先生少年組冠軍,現年28歲的他早前練得一身肌肉,更參加健美比賽。 

入行10年,陳偉洪仍然經常飾演學生。 

陳偉洪是2009年香港先生少年組冠軍,他在TVB經常飾演學生,最令人印象深刻的,
可能是2011年於《點解阿Sir係阿Sir》飾演蔣進一角。雖然入行已10年,但陳偉洪
其後一直都只是大配角,沒有突出的角色和代表作,早前在《解決師》飾演臥底,
可惜幾集後就死了。 

不少圈內圈外朋友到場支持陳偉洪。 

參選香港先生出身的陳偉洪,其實近年已沒有操大隻,但3個月前拍完套劇有個空檔劇,
他便定下目標,決定參加健美比賽。由於只有3個月去準備比賽,過程非常艱辛,
在最初的增磅階段,體重差不多達200磅。不過最辛苦當然是瘦身階段,由餐餐食到好
飽變成食唔飽,一星期訓練六日,一日兩次。 

乾身後肌肉線條非常明顯,原來陳偉洪咁大隻。 

陳偉洪明白演藝路上有好多時候會好得閒,開始反省呢十年其實做過啲咩呢?剛巧
遇到這個空檔,不想再浪費時間,就決定參加健美比賽。 

撰文:機  

#香港先生
#小鮮肉 
#肌肉型男
Reply
鄰家男孩FEEL Heart
Reply
我不斷發出“唔唔”的聲音,激發的性欲d===( ̄▽ ̄*)b 顶
Reply

wowwwwwwwww prefect man!!!

Reply
我不斷發出“唔唔”的聲音,激發的性欲d===( ̄▽ ̄*)b 顶
Reply
我一向都沒遺忘他啊 只怕遺忘他的是tvb
Reply
其實佢都幾型㗎 加油呀陳偉洪!
Reply

加油加油加油加油!!!

Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人