Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
唔小心瀨左野....
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我認我係好貪玩 
不嬲我一向都好小心
但有次去左個聚會 
識左條仔都幾好 
大家又飲左d酒 
就喺冇戴既情況下就搞左
早排見有d唔舒服 
一去check就發現中左hiv 
我仲可以點....
Reply
hiv主要係影響免疫功能,小心身體同配合治療就應該ok,記得戴套。
Reply
出嚟玩一定要帶套
Reply
唉乜咁唔小心呀....仲可以點啫, 咪食藥控制囉....
Reply
(2021-01-19, 06:26 AM)TengaLover Wrote: 唉乜咁唔小心呀....仲可以點啫, 咪食藥控制囉....
見大部分人都講有2隻藥 
一隻係9883 一隻係sv137 
其實有咩分別?
Reply
(2021-01-20, 02:42 AM)GorillaAngel Wrote:
(2021-01-19, 06:26 AM)TengaLover Wrote: 唉乜咁唔小心呀....仲可以點啫, 咪食藥控制囉....

見大部分人都講有2隻藥 
其實有咩分別?
9883就係三藥方案既, 即係用三種藥物混合而成, SV137就係2藥方案, 一般黎講三藥方案會好D既
Reply
(2021-01-21, 04:16 AM)TengaLover Wrote:
(2021-01-20, 02:42 AM)GorillaAngel Wrote:

見大部分人都講有2隻藥 
其實有咩分別?

9883就係三藥方案既, 即係用三種藥物混合而成, SV137就係2藥方案, 一般黎講三藥方案會好D既
聽講9仔藥個副作用細d,同埋細粒d,1日食1粒就ok,係咪吖?如果係我想叫fd轉食哩隻藥,見佢依家食得好辛苦
Reply
(2021-01-22, 04:42 AM)KinKinSoIN Wrote:
(2021-01-21, 04:16 AM)TengaLover Wrote:

見大部分人都講有2隻藥 
其實有咩分別?

聽講9仔藥個副作用細d,同埋細粒d,1日食1粒就ok,係咪吖?如果係我想叫fd轉食哩隻藥,見佢依家食得好辛苦
係呀, 9883食完起碼食得訓, 唔會發咁多夢
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人