Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
Kindo
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

準備第一次去Kindo
想請教按摩師會唔會提供1/0服務?如果有,Tips一般幾多?
我係0,如何第一次,開洞一般要幾耐?
感激指教
Reply
我比開$1000 做10
我自己偏1。
有啲正d Ge師父我會出到$1500左右就好ok
Reply
Thebadboy dateline=' Wrote: 我比開$1000 做10
我自己偏1。

謝謝指教,連埋按75分鐘夠嗎?我怕不夠時間放鬆,畢竟第一次。另有kindo偏1好師傅介紹嗎?感激
Reply
heyguys dateline=' Wrote:
Thebadboy dateline=' Wrote: 我比開$1000 做10
我自己偏1。

謝謝指教,連埋按75分鐘夠嗎?我怕不夠時間放鬆,畢竟第一次。另有kindo偏1好師傅介紹嗎?感激

有啊。其實個個人喜好有少少偏差,而同師傅玩又要有時間磨合。因為就算係最令仔,大隻,下面又正。
都未必一泥就夾到。反而我試過book紅牌book唔到,同新師父玩又有唔同感覺。

Pasco, Kooper 
都係高大令仔型

Jimmy, mason 
就成熟粗獷
Reply
Thebadboy dateline=' Wrote:
heyguys dateline=' Wrote:
我自己偏1。

有啊。其實個個人喜好有少少偏差,而同師傅玩又要有時間磨合。因為就算係最令仔,大隻,下面又正。
都未必一泥就夾到。反而我試過book紅牌book唔到,同新師父玩又有唔同感覺。

Pasco, Kooper 
都係高大令仔型

Jimmy, mason 
就成熟粗獷

多謝資訊
Reply
我最近上左去試,多左好多新人,試左Alexander,我本身都係0,一見到佢,己經唔洗多講,直接…對住佢太有feel啦……
Reply
(2021-06-20, 10:07 AM)DianeDavis Wrote: 我最近上左去試,多左好多新人,試左Alexander,我本身都係0,一見到佢,己經唔洗多講,直接…對住佢太有feel啦……

絕對明白…而且按功幾好…??
Reply
所以kindo 都有happy ending?
Reply
好似好刺激咁
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人