Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
香港桑拿reception文化 與 消費者犯賤思維【評論】
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

长知识了!加油鹏哥,阔别多时,久违了!
别来无恙吗? 来自河北的情深一吻 >o< Heart Heart Heart

很高兴在这个论坛看见你!
期待你再开更多博客! Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
(2016-03-04, 02:44 PM)小帅哥儿们 Wrote: 长知识了!加油鹏哥,阔别多时,久违了!
别来无恙吗? 来自河北的情深一吻 >o< Heart Heart Heart

很高兴在这个论坛看见你!
期待你再开更多博客! Big Grin Big Grin Big Grin

謝謝國內朋友的支持。

但容許我借一個機會在這裡說說,
由於時代進步,網誌(blog)已經逐漸衰退、沒落及式微,
因此大隻鵬不打算再開網誌(blog)。

某人開就由他開吧。

我會在這裡偶然發表一些關於同志圈的評論。
謝謝關注! Shy Shy Shy
Reply
這篇文章在另一個forum被版主刪除了!
可能因為那間桑拿在那裡有落廣告罷!
希望這裡會有多一點言論自由!
哈哈!
Reply
(2016-03-05, 09:20 AM)PureTop Wrote: 這篇文章在另一個forum被版主刪除了!
可能因為那間桑拿在那裡有落廣告罷!
希望這裡會有多一點言論自由!
哈哈!

其實篇野唔係充住JUNGLE而言,
係focus on某位reception的不當行為。

所以該公司最需要反省管理文化以及處分該員工,
而不是搵人del post救亡

我相信呢度好難會刪post..
睇下隔離post就知...

始終地頭唔同~~ Cool
Reply
多謝分享...希望佢正視問題!
Reply
我都覺得香港sauna D reception睇到自己太高
Reply
如果將自己嘅存在價值、人生意義、自信心、興趣嗜好等等,都建立在自己去到桑拿時個reception有無畀優惠自己、受唔受歡迎、食到幾多條仔、或幾多條仔肯同自己玩,咁就真係好可悲、可憐、同可笑囉!
應該培養下D益智身心嘅興趣,而唔係一日到黑,個個星期都諗住去桑拿玩囉!
Reply
agree 樓上
Reply
樓主講既果舊垃圾真係影衰晒成個業界
Reply
寧願比貴D都唔想受人氣!
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人