Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
阿守之斷章取義之言論【集中舉報區】
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

(2016-02-28, 08:17 AM)骨精強 Wrote:
(2016-02-28, 07:29 AM)188bbbb Wrote:
(2016-02-27, 09:01 PM)骨精強 Wrote:
(2016-02-26, 03:01 PM)Kimchi Wrote: REALLY? is it true?

唔好刪post! 我覺得peter_florrick講既野係真!

佐證就係阿守無可能評Kindo最低分!
我係Kindo常客, Kindo雖然地方係細, 但技師質素係同行之冠, 又年青又後生
好過好多大場請埋晒D大陸新移民....
相比其他場, Kindo地方係簡陋D, 可能係咁, 阿守想集中火力整死佢先!
跟住慢慢再整死其他場! 想E場獨大!

而且阿守個blog所有留言要審批先可以出街, 做法鬼竄可想而知! Angry

(2016-02-28, 06:33 AM)David_lee Wrote: 條又老又肥又醜既爛坦阿守最鍾意以貶底其他公司為樂,
從而讚E字頭那垃圾 Spa。

不過有樣野佢唔記得左,
第一,技師佢冇能力做,貼錢比我都唔使佢幫我按,醜到咁。
第二,依家唔係xanga年代,佢個blog都脫節啦。

個人化評論點及得集體智慧?
有樣又夠後生就做技師,冇樣好心佢讀多幾年書啦
係...KINDO地方細,
但最緊要係有靚仔,
大陸新移民又老又醜咪搞我,
同埋KINDO公司係有外判洗衣公司每日洗毛巾,
唔似某D公司咁重複使用毛巾! Dodgy

毛巾消毒衞生好緊要,否則惹到傳染病就煩!
你怎知Kindo公司係外判洗毛巾?老闆說的嗎?
E字頭垃圾公司係自己洗毛巾?有無人知?

(2016-02-28, 07:29 AM)188bbbb Wrote:
(2016-02-27, 09:01 PM)骨精強 Wrote:
(2016-02-26, 03:01 PM)Kimchi Wrote: REALLY? is it true?

唔好刪post! 我覺得peter_florrick講既野係真!

我係Kindo常客, Kindo雖然地方係細, 但技師質素係同行之冠, 又年青又後生
相比其他場, Kindo地方係簡陋D, 可能係咁, 阿守想集中火力整死佢先!

而且阿守個blog所有留言要審批先可以出街, 做法鬼竄可想而知! Angry

(2016-02-28, 06:33 AM)David_lee Wrote: 條又老又肥又醜既爛坦阿守最鍾意以貶底其他公司為樂,

不過有樣野佢唔記得左,

但最緊要係有靚仔,

所以E記有D毛巾係重複用....
屌!!講起都扯火, 惹左皮膚病點算?

至於KINDO, 我本人唔太清楚,
但有客同我講過,
佢地見過有毛巾公司每日上去收...

我唔係話幫KINDO...因為我同呢間公司一樣冇關係...
但合理估計, 毛巾公司一個月咁收錢,
KINDO冇動機要節省呢種成本....
所以KINDO唔似E記咁會重複使用毛巾囉...

我依家做私按既,
你地可以搵我, 多謝
Reply
(2016-02-28, 08:17 AM)骨精強 Wrote:

不過有樣野佢唔記得左,

但最緊要係有靚仔,

不過有樣野佢唔記得左,

但最緊要係有靚仔,

因為之前上去見到佢地有公司黎收毛巾 Smile
Reply
(2016-02-28, 07:46 AM)讓子彈飛 Wrote: 條廢柴阿守算吧啦...
人地元朗地膽出到市區同你鬥左咁耐都可以越做越紅,
人地自然有辦法...

你間E記唔執咪算好彩....

E公司仲未執係因為網絡上點都會有D蠢人會人云亦云
睇咗阿守個網站之後信以為真走去幫襯
結果去完之後才發現被阿守網站騙了
聰明的人自然會識得去揀K公司... :)
Reply
(2016-02-28, 09:39 AM)骨精強 Wrote:
(2016-02-28, 07:46 AM)讓子彈飛 Wrote: 條廢柴阿守算吧啦...
人地自然有辦法...

Agree.

阿守個臭blog係佢自己以為真,
佢自己都講啦,
佢以個人利益角度出發,
咪就係以佐敦的黑工技師場 spa既利益出發囉。

我追完呢個post先知,
原來佐敦的黑工技師場 spa會重覆用毛巾,
頂,接受唔到囉。
Reply
(2016-02-28, 10:32 AM)千奇百趣 Wrote:
(2016-02-28, 09:39 AM)骨精強 Wrote:
人地自然有辦法...

Agree.

阿守個臭blog係佢自己以為真,
佢自己都講啦,
佢以個人利益角度出發,
咪就係以E字頭那垃圾 spa既利益出發囉。

我追完呢個post先知,
原來E字頭那垃圾 spa會重覆用毛巾,
頂,接受唔到囉。

我覺得咁cut成本法都幾無良
Reply
竟然係咁黑心...
Reply
個濕尻blog係人都知係E字頭間spa主理,屌佢仲死口5認,智商80以上都知啦,hard sell到咁,當我地menber傻?
Reply
好奇怪丫. . .我未賠睇過. . .
Reply
其實仲有無人睇佢架
Reply
omg講話一定要小心
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人