HKGAY 同志資訊平台
第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - Printable Version

+- HKGAY 同志資訊平台 (https://hkgay.net)
+-- Forum: Main Discussions 主版討論 (https://hkgay.net/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Hong Kong Gay Spas, Saunas, Clubbing 香港男同志熱點【按摩、水療、桑拿、健身、旅館、酒吧】 (https://hkgay.net/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Thread: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 (/showthread.php?tid=116814)

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - gary - 2017-08-12

(2017-08-11, 11:41 AM)大塊田 Wrote: 今日第一次上去幫襯  果然名不處傳..

好多後生令仔..學生feel又有 書生FEEL又有

又按得好  又好傾..今日我個技師 唔記得叫咩名..但細細粒粒 好可愛...

佢話佢做左一個星期到....讀緊書..得20歲..

但唔記得問佢叫咩名...我一定會再搵番佢.. 有無CHING知道我講緊邊個??

呢排有兩個新既後生仔都幾正, 試左roland同 nic
人仔細細 又靚仔 按摩服務方面好專業Tongue 又好傾, 成個按摩都好愉快 冇悶場

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - 大塊田 - 2017-08-12

(2017-08-12, 04:12 AM)比卡比卡超 Wrote: 上面好多都後生又可愛。。
真係唔知Chung講緊邊個
不如你直接打去問下

打左去 但係佢地都肯定唔到係邊個。。
唯有讀搵日再上去試下 哈哈

(2017-08-12, 04:20 AM)gary Wrote:
(2017-08-11, 11:41 AM)大塊田 Wrote: 今日第一次上去幫襯  果然名不處傳..

又按得好  又好傾..今日我個技師 唔記得叫咩名..但細細粒粒 好可愛...

但唔記得問佢叫咩名...我一定會再搵番佢.. 有無CHING知道我講緊邊個??

人仔細細 又靚仔 按摩服務方面好專業Tongue 又好傾, 成個按摩都好愉快 冇悶場

好似係Roland呀 有無帶眼鏡嫁ching

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - 皇后娘娘 - 2017-08-14

好耐無上去啦 心思思又想上去happ下

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - 烈火奶奶 - 2017-08-14

平時返工忙到七個一皮,所以我幾乎每個星期都會去KinDo一至兩次。貪佢地嘅按摩師個個都咁好手勢之餘仲要大大隻好抵錫咁。

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - top_1069 - 2017-08-15

試左Jason 唔錯 按得又好

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - 藝術家 - 2017-08-17

大塊田 dateline=' Wrote:
比卡比卡超 dateline=' Wrote: 上面好多都後生又可愛。。
不如你直接打去問下

gary dateline=' Wrote:
大塊田 dateline=' Wrote: 今日第一次上去幫襯  果然名不處傳..

帶眼鏡?tony同klound都有時有眼鏡架wo 都系幾好傾

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - Clssscon - 2017-08-20

(2017-08-17, 09:32 AM)藝術家 Wrote:
大塊田 dateline=' Wrote:
比卡比卡超 dateline=' Wrote: 上面好多都後生又可愛。。
不如你直接打去問下

gary dateline=' Wrote:
大塊田 dateline=' Wrote: 今日第一次上去幫襯  果然名不處傳..

帶眼鏡?tony同klound都有時有眼鏡架wo 都系幾好傾

Tony我都試過 好nice 好好傾

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - OPM - 2017-08-22

新黎既Issac 身形都唔錯 黑黑實實又靚仔 同rayne有得揮Big Grin

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - 非常硬 - 2017-08-23

有無啲咩人名介紹下,想去一轉

RE: 第一次去按摩,見到大隻仔赤條條 - 大塊田 - 2017-08-24

上次試左paklam好正 又高大 又夠力