Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
是咁的,為左個0仔放棄同女友結婚.......
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

season_hotel dateline=' Wrote:
hohosiu dateline=' Wrote: 如果你真係覺得呢個男人岩你多d 我祝福你 
不過你要知道男男戀條路係會難行好多,
最重要係屋企果關, 明明都就結婚 突然間取消資格
仲要係因為鍾意左男人 對屋企人 尤其係女友既打擊會好深
最怕你係一時衝動誤左終生大事 同一段珍貴關係

唔知Kelvin知唔知佢有女友呢!

知都唔出奇啦,既然個kelvin都做得出引誘行為
Reply
就係因為你果d所謂同kelvin既共同興趣 同埋自然感就令到你可以放棄一段婚姻? 咁兒戲嫁咩?講出黎都笑大人個口啦!
Reply
kukuku dateline=' Wrote: 就係因為你果d所謂同kelvin既共同興趣 同埋自然感就令到你可以放棄一段婚姻? 咁兒戲嫁咩?講出黎都笑大人個口啦!

好同意你講既野, 樓主你真係好賤 咁樣對自己既未婚妻, 隨便比人引誘下就去屌人,仲要悔婚,唔睇好你地既關係可以好到邊同持久囉, 仲好意思拎出黎講 醜唔醜 我係member都唔幫你
Reply
(2017-04-27, 05:40 PM)丹麥王子 Wrote: 我覺得你應該忠於你自己既心...
你個標題話你放棄左結婚, 姐係你自己已經有答案...

個關鍵係點樣放棄結婚, 同埋點樣同Kelvin開始一段穩定健康既戀情,
而唔係放唔放棄結婚....

BTW, 你PO你張相出黎用意何在???
樓主好明顯係果D姣婆守唔寡,又要偷食又要合理化自己既人,Po相係因為想人見到佢既樣 產生同情心,狗公-----完
Reply
(2017-04-28, 07:05 AM)kukuku Wrote: 就係因為你果d所謂同kelvin既共同興趣 同埋自然感就令到你可以放棄一段婚姻? 咁兒戲嫁咩?講出黎都笑大人個口啦!

我覺得做SP 係極限,同女朋友感耐,感樣好5負責任
Reply
隻縮偷烏龜樓主肯出黎未?潛左水?
Reply
其實樓主都好慘,係結緍前先遇到真愛,其實佢都5想,總好過到時後悔,對雙方都5好
Reply
(2017-04-28, 11:32 AM)OPM Wrote: 隻縮偷烏龜樓主肯出黎未?潛左水?

深潛左啦,世紀賤男,呃左個女仔咁多青春
Reply
(2017-04-28, 01:13 PM)MAYI Wrote:
(2017-04-28, 11:32 AM)OPM Wrote: 隻縮偷烏龜樓主肯出黎未?潛左水?

深潛左啦,世紀賤男,呃左個女仔咁多青春
你都低低地.個女仔都有爽噶 大家各取所需.一日未結婚.一日都講唔埋
 你最多話樓主移情別戀
Reply
god damn it,this man just a fucking BALL and CHEATER,he dont deserve the goods he have now
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人