Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
【台北攻略】不只是「會陰保養」,更讓你有「談戀愛的感覺」─專業「男男按摩」師傅怎麼做?
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

講中晒我地member客既心聲, 其實好多人都係諗住想比人呵護, 好多社會上既限制 可以係呢d場所度舒坦,所以我地同性戀權益應該更被重視先岩
Reply
(2017-09-17, 11:09 AM)Ryan Wrote: 講中晒我地member客既心聲, 其實好多人都係諗住想比人呵護, 好多社會上既限制 可以係呢d場所度舒坦,所以我地同性戀權益應該更被重視先岩

唉, 好似我呢d肥仔咁 又唔夠靚仔 唔去呢d地方 有邊個肯店下我地……
Reply
我就好鐘意搵d大隻按摩師按, 1黎佢地夠力 2黎仲可以抽下水 摸下肌肉 真係幾爽Tongue
Reply
玩數字果d 要好高本錢 我就冇本事Sad
Reply
(2017-09-17, 11:03 AM)Daleyson Wrote:
(2017-09-17, 11:00 AM)gary Wrote: 男男按摩 比人好多負面感覺 覺得HEHE按摩黎 按得hea, 其實要做得專業 按摩果part唔可以忽視

係呀 我就成日幫襯gay spa 其實你可以叫reception揀個識按 加外表唔差既按摩師按你, 其實都有好多按摩服務好專業

真嫁? 我上次好慘囉 搵左個按得差 仲要唔足鐘按 ending又求其
Reply
D技師要收錢唔係問題, 如果服務好 我好肯比多d
Reply
其實我去男男按摩 除左真係想按摩 仲想識下d 正既仔仔 做下fd之類, 始終做得技師都要有返咁上下外表Big Grin
Reply
台灣好多spa架????
好咁樣~
Reply
抽下水 摸下肌肉 真係幾爽 Big Grin
Reply
咁我諗我按完一次之後就會迷戀佢地
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人