Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
【突發】屌到成張床都係屎,人渣不負責任
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

(2017-09-18, 08:02 AM)山姆大叔 Wrote: 相中人既左手邊嗰位叫 周繼祖,
喺hehe圈出名夠賤同夠cheap...

聽聞佢讀nursing護理系,
如果佢咁既格加埋衛生處理到咁差既操守的話,
我都幾擔心未來比佢照顧既病人

唔係呀 讀nursing 個人衛生咁差 真係醫學界之恥
Reply
我認得左邊果個人 佢係旺角physical做gym嫁!! 原來叫dickson chau
Reply
(2017-09-20, 05:16 AM)GAYYAG Wrote: 我認得左邊果個人 佢係旺角physical做gym嫁!! 原來叫dickson chau
乜佢有去旺角間physical做gym咩???
唔怪得知早排見到一個類似的物體...原來係呢條PK人渣,
下次怒啤佢
Reply
估唔到呢位護理系學生"示範"左一次"最差劣的個人護理"...
WTF...~
Reply
令gay界蒙羞, 仆街始終有你
Reply
真係好收家
Reply
咁多人負皮照片主角, 實有原因
Reply
我接受唔到同咁既格的人交往囉.....
Reply
真係好恐怖 ... 接受唔到囉
Reply
(2017-10-01, 06:56 AM)Wondering Dude Wrote: 真係好恐怖 ... 接受唔到囉

ME EITHER.......... Undecided
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人