Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
<<尋找1月21號朗豪坊瑪莎sporty仔>>
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

<<尋找1月21號朗豪坊瑪莎sporty仔>>
"話說今日約左fd 響旺角食Lunch 但出門已經3點半 所以去到仲要等埋fd已經4點幾 記得朗豪坊有瑪莎 就入左去買包粟米片(卷裝)同支Sparking飲 『我當時同兩個fd 企響長檯自己就食緊包粟米片』同一時間見到個著黑色連帽衛衣揹黑色單邊大袋(印象中係Nike)入左黎響瑪莎買熱飲(大杯裝)
響佢等緊飲品果時佢原本坐響牆邊高檯擘大雙腳 (當時已經有眼神接觸) 之後佢走左過黎長檯背住我企 (印象中無帶耳筒)過左陣轉身望過黎『呢個走黎走去ge動佢重複左兩次』同一時間我兩個fd feel到佢望住我 跟住勁衰話唔記得我電話諗住講畀佢聽 我當時勁怕醜唔敢講 *我淆底唔敢
之後佢拎左杯野 行左入去Frozen區揀凍湯 咁我畀 fd 慫恿下 行左去佢隔離(但都有兩三個身位)佢望過黎之後行左去畀錢 *我又一次淆底唔敢主動
最後我行返去兩個fd果邊(長檯)佢畀完錢又行過黎企正我對面放個凍湯入袋 *我再一次淆底

Sporty仔:著黑色連帽衛衣 揹黑色大單邊袋 (Nike) 目測身高173左右 做gym 

我:無剃鬍 著黑色連帽衛衣 揹黑色背囊 著墨綠色Air Max
我班fd: 一高一矮 矮果個拎左部Switch出黎打
如果你有機會見到呢段尋你啟事 希望有機會同你由fd開始
我Fb & id: chl.will.iam "
Reply
會唔會系我呢???  Blush
Reply
看你描述未必系MEMBER WOR CHING, 加油 幫推
Reply
希望你搵到佢啦
Reply
下次要主動啲呀 比多啲hints人
Reply
看你描述未必系MEMBER WOR CHING, 加油 幫推
Reply
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人