Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
【人間賤貨】FB名:馬子 同志界招搖撞騙
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

冇眼睇。。
Reply
我有個朋友都中咗招,條女有借無還,重要呃飲呃食。。。大家小心
Reply
依條友真係不知所謂,下下呃啲心地善良嘅人,樣醜心更醜
Reply
好心佢啦,樣衰唔係錯,但心地唔好就係錯。。無眼睇。。
Reply
個標題改得幾岩,真係好賤。專呃有同情心同心地好嘅人。。
Reply
【HEHE!講呢D】健碩猛男教煮野?:
Reply
咁都得,希望唔好再有人比佢呃到,條女真係心地衰過個樣。
Reply
真係睇佢個樣都唔開胃,重要心地咁差,邊會有人要呀。
Reply
[Image: jlrJxOO.png]

好心啦
自己搵唔到仔就唔好日日系度發仔溫借D HEHE或members(GAY)開刀啦
系度打D仔仔主意, 又借錢又摸身摸世 Angry

之前去個船P都好撚嬲心諗D 搞手請條咁既肥閪女人去做乜Q....
又食唔到, 又污染視覺, 又抽D members水..
人地個個練到大隻又靚仔就話姐, 你條閪女人憑乜 Angry
Reply
(2018-02-27, 04:27 PM)hugo_chan Wrote: [Image: jlrJxOO.png]

好心啦
自己搵唔到仔就唔好日日系度發仔溫借D HEHE或members(GAY)開刀啦
系度打D仔仔主意, 又借錢又摸身摸世 Angry

之前去個船P都好撚嬲心諗D 搞手請條咁既肥閪女人去做乜Q....
又食唔到, 又污染視覺, 又抽D members水..
人地個個練到大隻又靚仔就話姐, 你條閪女人憑乜 Angry

你係咪講緊去大浪灣o個個??
嘩~屌丫..成船肌肉男同靚仔,
都唔知請個女人去做咩, 大家都HEHE

請都算, 仲要又肥又醜,
個格又衰~~要人比可樂佢又要命令人燒雞翼比佢...

個次我彩佢都有味,
直接shut佢, 話: 你又唔係我鍾意個條仔, 連SP都唔係, 你憑咩?

又樣衰又公主病..
下次呢D派對有呢種西女人記住通知我,,請都唔去!!!
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人