Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
大江戶溫泉物語初體驗
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

琴晚係東京台場大江戶溫泉物語度浸溫泉 見到個好靚仔嘅日本仔 around16~18歲 皮膚又白又滑 180高 長腿 又slim fit 好似d model 咁 佢同個朋友一齊浸 唔靚仔不過 佢地一直傾計我一直望住佢 SHY ...

然後過左半個鐘我上水了,去沖涼 佢兩個又一齊上水沖涼 係我隔離果隔 日本溫泉d 沖涼隔係好開放式果種可以望到隔離 做緊咩 ~我又全程睇住佢沖 ~ 沖完我就去自拍 然後返房(黑船)
黑船係大江戶溫泉物語入面只供男生入住嘅宿泊地方, 我拎到嘅號碼係123-,- 黑船嘅間格有d 似太空倉就是床尾入口 上下格床果d 然後有塊廉你拉埋 , 今次我係上舖,本身間房都無咩燈好黑 床上面有條光管 床頭有風扇,我上到去果陣發現啊 光管開唔到。。。
算 開風扇訓。。。 碌兩下手機 唞兩唞
正到就黎訓著嘅時候!?
...好似聽到有d 人聲講野。。。
然後 我張床條樓梯有d 聲。。。
!? nali ?!
然後我張床嘅廉被一下打開 !!!
拉開果刻 嚇到個心都離一離
然後我!!!見到頭先果靚仔!!!
仆街喇 我真空著住浴衣咁佢咪咩都睇到囉。。。(頭先溫泉都睇過啦)
然後佢勁尷尬咁用日文講對唔住
佢望一望個門牌 原來佢上錯床。。。
跟住。。。 我用日文講""好可怕""
然後佢講左一堆日文同我解釋
我同佢講 eng plz?
佢就恍然大悟 ... (心諗唔識日文學咩人用日文同我講野)
佢開始轉用英文同我解釋多次。。。
然後佢話唔阻我訓 佢落番去先
我好唔要臉咁講 我仲驚緊不如係度陪我傾下計? 佢又真係肯 開心死我 個心真係跳出黎 之後我地細細聲傾左幾個字 講下我係邊黎問下佢係邊讀書 有無女朋友果d
佢 無 女 朋 友
傾完計佢就返返佢果格訓了。。。 佢其實係我隔離上格床only...
之後佢朋友問佢做咩上左去咁耐果d 發生咩事果d 之後佢地各自訓 我都開始訓了 心裡滿是暗爽
...
...
...
......
訓到咁上下我又聽到有人爬樓梯 媽呀 想點呀
比我訓教得唔得?!!
廉又打開 我對眼反白左 邊L 個呀 ?
係頭先個靚仔 佢做手勢叫我 殊 ~
佢爬入黎拉簾 爬過黎係我耳仔邊講""我朋友訓左了""
我心諗咁關我咩事
然後佢!!竟然!!
申隻手入我浴袍度!!
係雙腿之間找巨根
屌 比佢摸兩下大脾成條硬左
啊 係呀 我真空呀 浴衣起左個大帳篷
佢用日文話""撚大啊""
跟住佢揭開浴袍含住我
用條脷係咁舔由蛋蛋舔上龜頭再含住佢
心諗啊 咩GV 劇情黎
之後佢問我""kimorchi?""
想我點講喎。。。。
跟住佢竟然
錫!埋!黎!呀!
含完我條大J 再錫落我度 好似又幾好味
靚仔口水溝埋大J 嘅味道之後我同佢打車輪打左幾分鐘 一路攬住佢摸住佢硬爆嘅修長型JJ
之後佢主動想69調整好體位 係細小嘅空間入面細細聲咁品嘗住對方嘅淫J
跟住到佢幫我含 我撳佢個頭落去 佢竟然可以將大J成條吞 然後顯露一副好滿足嘅淫賤表情 佢話未食過咁大條。。。
我問佢果個係咪佢男朋友佢話唔係只係同學。。。 心諗我都想有你呢d 咁正嘅同學 之後佢訓低舉起雙腿任我睇 全身又白又滑SHY... 緊住我開始舔佢粒lin 用大j 磨佢後面
佢問我 有無ky 我話 大江戶溫泉物語 d locker 細到放唔到我個喼 我將個喼放左係前台。。。 即係點呀 無KY 囉 ??‍♂️??‍♂️
唉 埋門一腳竟然唔可以射入去??‍♂️
咪住先我個背囊有ky 喎 包裝果隻 於是我打開背囊拎左ky 出黎 茶落佢度 幫佢鬆開 佢開始淫叫 個樣好淫 好在隔黎左右d 鼻寒聲好似交響樂咁 佢細細聲呻吟都聽唔到咋然後我將大j 放入去佢叫我""slow down"" ""I have never take this size befor""
然之後佢開始自己郁。。
好緊好軟個身好香又靚仔又瘦 好似發緊夢咁
佢坐上我度自己騎一下一下咁坐落黎 jj 都硬埋
一路搖條j 一路fing 我摸佢粒lin 同大脾 啊www
好正 之後又試唔同體位
最後我後面入佢果陣佢話就射
我係咁啪佢 啪到佢越叫越大聲
我開始撳住佢個口 佢淫到舔我手指
含住我兩隻手指然後夾緊後面
我另一隻手就幫佢打
佢夾到我都要射 然後佢射出黎 成床都係。。
射左入去 shit 成床都係精佢後面全部都係
多到流出黎 之後我地灘係床度 聖人mode
唞多陣佢話要去沖涼 之後我地又著返浴袍去左溫泉果面沖涼 傾左陣計就各自返去去黑船訓
最後我問佢拎左line ID 佢叫我下次再去東京約佢 佢帶我去玩SHY... 以後又多個飛日本嘅理由

#大江戶溫泉物語
Reply
咁長 點睇呀 頂你
Reply
我去過 都冇呢D野睇
Reply
哈哈哈哈 笑死我啦
Reply
信你一成 死於非命
Reply
it is in japan?
Reply
哇 好甜 Tongue
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人