Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
改新版後冇得俾表情Reaction?
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

Question 
最近發現本網換咗新版本,例如打字框整齊咗、日期用上香港常用「年-月-日」而唔係舊版「月-日-年」Wink
不過與此同時小弟發現網站轉版後,再冇得文章尾俾表情符號嘅Reaction。留意唔係話出Post冇得加Smilies,我係指每篇回文底下過往有個Reaction功能,俾人淨Send表情符號,不過現時冇咗。

到底係新版本冇此功能(即係倒退)Sad ,抑或是唔記得開啟俾大家有得用At ?有勞Admin跟進下。

我係水象星座,你呢?Tongue
Reply
(2021-06-28, 10:04 AM)水象仔 Wrote: 最近發現本網換咗新版本,例如打字框整齊咗、日期用上香港常用「年-月-日」而唔係舊版「月-日-年」Wink
不過與此同時小弟發現網站轉版後,再冇得文章尾俾表情符號嘅Reaction。留意唔係話出Post冇得加Smilies,我係指每篇回文底下過往有個Reaction功能,俾人淨Send表情符號,不過現時冇咗。

到底係新版本冇此功能(即係倒退)Sad ,抑或是唔記得開啟俾大家有得用At ?有勞Admin跟進下。

謝謝回報,正在處理Reaction 功能
Reply
(2021-06-28, 10:04 AM)水象仔 Wrote: 最近發現本網換咗新版本,例如打字框整齊咗、日期用上香港常用「年-月-日」而唔係舊版「月-日-年」Wink

已經跟IT部門溝通,已回復Reaction功能 Wink
如再遇到問題,歡迎再提出,謝謝 Smile
Reply
新問題:
記得以前可以Upload相,請問附件上載功能是否未開Dodgy

Reply
(2021-08-17, 10:35 AM)水象仔 Wrote: 新問題:
記得以前可以Upload相,請問附件上載功能是否未開Dodgy

因為upload照片會對伺服器產生負荷,
因此我們建議會員使用imgur.com

這個網站允許用戶上傳圖片後,
得到永久網址,拿到圖片永久網站後可在本論壇貼上。

效果同以前上傳功能一樣 Wink
Reply
(2021-08-23, 02:29 AM)admin Wrote: 因為upload照片會對伺服器產生負荷,
因此我們建議會員使用imgur.com

這個網站允許用戶上傳圖片後,
得到永久網址,拿到圖片永久網站後可在本論壇貼上。

效果同以前上傳功能一樣 Wink

明白過多人用Upload令伺服器超負荷,
但現時連帶一些過往已上傳圖片無法顯示Sad
或者可考慮為每天/每次/每張相上傳容量設限Undecided

Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人