Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3.5 Average
2022, KinDo 1月新人王列表, 限時優惠(已更新)
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

啊jay整得我好舒服☺️
Reply
Jerry仔有初戀嘅感覺Smile
Reply
James好搞笑,成個氣氛幾funny~
Reply
今日試左james 簡直無得頂 後生靚仔不在話下 中途仲有好多互動 無冷場?
Reply
James 樣同身材3.5分,我就不同你爭拗啦,樣嘅嘢始終大家有不同標準

但你評他態度3分,我覺得有沒有離譜D啊,我直頭比5*佢啦,又溫柔又體貼,3分真是離曬大譜。
Reply
(2021-08-09, 07:21 AM)KinDo 紅牌,前人傳: Wrote: 徵文,各大大如試過呢幾位師傅 可以分享下想法:

Noah仔,19歲, 170高。可愛小正太

[Image: HmbWEz2.jpg]

nasd

[Image: mXcWJft.jpg]

Ringo, 181, freelance trainer,高帥。 big tool。
Reply
(2022-01-04, 10:46 AM)KinDO推廣帳戶 Wrote:
(2021-08-09, 07:21 AM)KinDo 紅牌,前人傳: Wrote: 徵文,各大大如試過呢幾位師傅 可以分享下想法:

試過noah 仔, 真係好可愛好得人中意。有種照顧小弟弟的感覺。
kindo請D正太師傅真係好有男朋友潛力。
諗起佢用我送嘅文具溫書就好開心了。

最刺激係房裹面黑黑地, 摸到佢手仔,叫聲甜膩膩的。不過佢依家有男朋友了, 唉。
我呢D過客叔叔,又點買到佢個心丫。依家想book都book 唔到了。

不過近期有個Mason 仔, 後生過noah仔。仲好乖好聽話, 配合度仲好高。  Big Grin Big Grin Big Grin

玩上引嫁真係
Reply
Jerry 好正
Reply
(2022-01-04, 10:46 AM)KinDO推廣帳戶 Wrote:
(2021-08-09, 07:21 AM)KinDo 紅牌,前人傳: Wrote: 徵文,各大大如試過呢幾位師傅 可以分享下想法:

Noah仔,19歲, 170高。可愛小正太

[Image: HmbWEz2.jpg]

nasd

[Image: mXcWJft.jpg]

Ringo, 181, freelance trainer,高帥。 big tool。

Noah 手勢好好, 又好玩得
重要好好傾, 作為學生嘅我同佢真係好多野傾
唔hardcore 又 open
遲下有需要再按摩鬆鬆 一定搵返佢
Reply
Ringo 好粗,好多汁。
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人