Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
招SP 性奴 比我地 輪 玩 插 可1 /0
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

每次最小都2個人玩你 輪你

本人 31 171 80 17cm (10偏1)
肥仔 
仲有個16 正太 可0 可1 
(睇情況佢轉換角色玩) 
 留意冇樣相提供  有J圖睇

想要16上 22下 正太 
野外 輪姦 3P 4P 
強姦 性奴 矇眼輪 飲尿 食精 
有其他提議都可以?

(如果可以拍片仲好 影清楚D 抽插位?)

有意就pm TG/LINE status[font=.Apple Color Emoji UI]??[/font]
Reply
小心上述的PK,有aids ga。不好中計,我個fd,是受害者
Reply
(2022-09-20, 08:10 PM)lop89p67 Wrote: 小心上述的PK,有aids ga。不好中計,我個fd,是受害者

認真呢
Reply
大家小心上述開post的人他會打抾你及打你偷拍勒索你$小心
Reply
大家小心上面個個人 周圍係人地D帖留D小心咩咩 性病咩咩

大家可要睇反佢留言 去佢個名到 睇反帖子數個到睇到
仲有我吾識佢講既 FD 佢好奇奇怪怪

下面係佢約人D野
今日想含人有地 ,  tg kcckt20222  比報酬ok
身型fit不肥 36 yo  有地含爆你  pm me   tg  kcckt20222
我bi30想含人今日有地 , pm me tg  kcckt20222

大家小心 D
Reply
50步簽100步,大家小心,玩得安全,
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人