Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
同志按摩 - 【曼谷篇】
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

泰國社會多元化,對唔同性取向既人都持開放態度。所以,泰國對同志嚟講係個天堂,乜嘢都有得玩。

不過,以前都唔敢幫襯同志按摩,直至基本書坊出版左曼谷的旅遊書,我先敢按圖索驥搵同志按摩幫襯。

泰國嘅場最好嘅地方就係會叫晒所有技師出嚟俾你慢慢揀,類型非常之多,仔仔型,大叔型,肌肉型,總有一款合你心意。
[Image: post-10472-0-39864900-1361307192.jpg]
第一次去嘅時候真係非常非常之尷尬,因為唔想俾同行的朋友知道我鍾意邊款。不過,大拿拿五百蚊港幣,都唔會亂揀,都會揀個自己啱心水嘅。

上房之前記住問咗收費,通常貼士已經一早set好,除非你想俾更多貼士,否則兩個鐘既按摩,大概港幣五百蚊到。

泰國有樣好,地方大,鋪租平,通常按摩中心都係裝修得幾靚。不過,同志按摩中心則例外,比香港的大,但不算很decent。所以,如果想去五星級裝修既按摩中心,咁就唔好去同志按摩。
[Image: 10341636_704250296303887_187136805504703...60x200.jpg]
上次去過既按摩中心算係幾好,房間幾大,有獨立浴室,跟住仲播住D泰式音樂,點埋香薰,唔錯。

仔仔帶咗我入房之後,就會叫我除晒啲衫褲,幫我掛好啲衫,又會提供一個木盒俾我擺私人物件,跟住就會叫我去沖涼,佢就會出去準備按摩用的物料。

我沖完涼之後,跟住就全裸瞓住等佢。佢好快就番入房自己去沖涼,由於個沖涼房係全玻璃設計,我就可以喺床度慢慢睇佢既出浴美態喇。趁呢個機會,好好睇下技師有冇咩皮膚病,如果有嘅話就應該出聲換人。
[Image: Hilom-Massage-2.png]
沖完涼之後,仔仔當然出來同我按摩啦!有一樣野同香港一定唔同,就係佢地都係全裸按摩架!

按摩手勢就真係無得頂,非常之舒服,力度啱啱好,聽住泰式音樂,好快就瞓咗覺。當然,美男當前,瞓得著覺既人應該係少數。

按摩既流程同香港差唔多,都係首先按背面,然後反轉身按前面。按到最後十五分鐘到,會用身體不同部位部位(!)同你按摩,講真,真係非常之難忘,非常非常之舒服。
[Image: nic1.jpg]
順帶一提,呢間按摩中心叫Urbanmale Massage,Google下便找到地址,離Terminal 21不遠,很方便。
Reply
右下第二個幾正
Reply
下個月去泰國
Reply
曼谷的尺度很大也很便宜
Reply
好大隻好正
Reply
曼谷最主要很便宜
Reply
曼谷很便宜很棒
Reply
下次去泰國要去下
Reply
泰國人很Nice的
Reply
好多選擇性
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人