Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
【香港】『 淫 蕩 廁 奴 日 記 』!!!!!!
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

墮落的開端(上)
“呼……呼……好攰…好爽。多謝主人,多謝……多謝主人,多謝……” 我喃喃自語。雙眼開始放空,無力地趴在地上,儘管地上滿是腥臭的尿液、白色又帶點黃色的濃痰、用後被人隨處丟掉的紙巾,以及灰黑色的鞋印。對! 這是公廁,元朗區某工業大廈的其中一所男廁。話明公廁,當然只要係男人,任何人都可以入。而在這男廁內,卻有一條正以狗扒式,全身赤裸,乳頭擊凸 明顯發哂性嘅淫狗,而牠的一對健碩嘅胸肌卻被紋上“廁奴”二字。只要一抬起身,野都唔洗講,任何人一望對波,就會知道牠只是一隻比自己低賤,可以任意凌辱的賤騷逼。對,這條賤騷逼就是我,而我當然也像公廁一樣,只要係男人,任何人都可以入。
先介紹自己,我叫呀Dick,26歲,普通大學生,畢業咗三四年,做過六,七份工,但每份工都做唔長。總覺得全部都不是我想要的。直至後來遇到一份我十分享受,甚至期盼『上班』的『工作』。。

但講之前,我想先講另一樣野。。
我自問樣貌不差,身材也算健碩,有運動做gym,所以一向都有不少人追。但可能我要求高,只對那種很straight acting很像直男運動型的男生感興趣,很多我愛上的卻是喜歡女生,所以一直遇不到對象。但人總有需求,總要發洩,所以只可以搞one night stand。一直以來我都是當1的,但直至20歲遇到一個帥哥改變了我。。

我只知佢叫呀豪,只比我大一年,但就有種好成熟嘅味道。180身高,英俊的樣貌,攝人的雙眼,完美的身材,人魚線乜野線都有,但最吸引的是他沉厚的聲線以及他夠dominant。每一句說話都令我着迷。

[Image: 10979504_942538395791297_206279131_n.jpg...NDAwMjMz.2]

佢一見我,就好似知道食硬我咁,好像不管他叫我做甚麼,我也心甘情願地做。就算要當他腳下的狗,我也願意。係果晚,係佢間屋,我嘅第一次就係俾咗佢,我俾佢屌到翻雲覆雨,屌到從此愛上俾人屌,屌出我嘅賤性。。而之後我就做咗佢其中一隻玩具

係果晚臨走前,佢一路食煙一路講 

“以後係我面前,你就叫自己做“賤貨”,聽到未?”,我先是愕然,幾秒後才回過神來,

“…聽到” 我細語,『啪』一聲,我左邊面被賞了一巴掌

“邊撚個聽到呀?”

“…賤…賤…賤貨聽到”我說到,『啪』一聲,又一巴,今次係右邊面。。

“咩話?大聲啲!”

“…賤貨聽到”
“繼續”他說
“賤貨聽到” “賤貨聽到” “賤貨聽到” “賤貨聽到” “賤貨聽到” “賤貨聽到” “賤貨⋯⋯”

“好, 俾你三分鐘執野,三分鐘之後同我滾出去”。

我其實當下有啲眼濕濕,咁大個仔未俾人咁對過。。

就係咁,我帶着紅腫的屁眼,疲備的身軀離開佢屋企,係佢屋外,我喊咗出黎,但我發現原來除咗我雙眼濕之外, 胯下嘅賤屌都已經濕哂。。。
Reply
好刺激的經驗

期待繼續分享下回!!
Reply
很不错的文啊
Reply
嘿嘿
這也太刺激了吧
應該超爽的吧
Reply
好激情喔~~害我都硬了!
Reply
嘩!好吸引咁,請繼續!期待中!
Reply
好棒喔我喜歡我也要被大屌上
Reply
超愛暴露文~~期待版大繼續發文.......
Reply
太短惹 Dodgy
Reply
期待有下文
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人