Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
男人HEHE的原因 有一部分係因為D港女
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

原本同女朋友拍左拖好多年,遲早會結婚,只係爭一句
但係發現女仔拍拖拍得耐,好多時當男朋友做乜都係應份
由體貼變成自私

公司有個男同事,好似女仔禁細心,
知知地佢係,
好耐之前已經覺得佢暗戀我,

同佢一齊可以一齊隊啤,一齊睇波,

有次飲到醉醉地,佢咀埋黎,結果幾enjoy  Shy

冇幾耐,好奇試左一次,做埋friends with benefit,
越黎越覺同佢唔使左就右就,
又冇姨媽,
又唔使哄,相處得好舒服

相反,覺得女友越黎越煩,
當正自己係公主,根本大家關係都唔係平等

終於導火線黎啦,
我病左,女友淨係不斷話自己約左舊同學,約左好耐,連水都冇啖
個男仔見我告假,whatsapp我問我有冇事,
講兩句,居然趁食飯時間帶碎牛粥,牛俐酥上我屋企,

相反女友弟二日依然乜表示都冇,上黎叫我落街食飯,落到去仲話我病叫我食艇仔粥,自己就成檯野
當一個拍左三年拖既女友都唔知男友唔食艇仔粥,
但係個男仔居然禁清楚自己喜好,
小事都禁,
平常相處更加覺得同個男仔更自然
就算真係搞野,男仔擺明比女仔更明白點令男仔更舒服

所以今日下定決心,正式同個男仔行埋,
須然殘忍,但係都係要同女友分手,
希望佢引以為鑒,對下個男朋友唔好再當人老俸,
再靚既女仔都會有睇厭既一日
Reply
好偉大,加油。 做愛果陣同男既系爽d既 Shy
Reply
(2018-05-09, 08:03 AM)babyflyn Wrote: 好偉大,加油。 做愛果陣同男既系爽d既 Shy
的確係
之前有避忌,但係做個陣發現男仔先明點令男仔舒服
Reply
「男人應有嘅責任」咪就係正正呢類劣等女友既借口,
乜x都係「男人應有嘅責任」,乜x都係「女人應有嘅享受」
女人有乜應有嘅責任?
男人病左,女人就即時變左冇責任
自己有起事,又變番「男人應有嘅責任」

始終都係男人最明男人!
Reply
支持樓主, 女人花心,自大自私,一文不值
HEHE永遠系大家既歸宿
Blush
Reply
撐樓主

雖然我系偏直,但從同女仔相處既經歷中都開始了解到男仔搞基既原因 Dodgy
Reply
撐樓主 撐樓主啊!
希望你同佢長長久久
Reply
我想請問其實你好需要人明白
唔想只係付出又得不到應同?
還是你植根心裡喜愛男性?
搞清楚好D !
Reply
或者係前者多d,
起初都係避忌,未至於會憎同性戀

比同事錫個刻有d feel,畢竟佢都係靚仔一名,
白白淨淨,皮膚好過好多女仔,
弟一次都係好奇,
但係試左先發現正好多,
男仔先真正明白點用力,點搞先最舒服

想同個好朋友過世,我估好多人都會想過,
加埋性,其實同伴侶係冇分別
Reply
會唔會你天生係基,一直都唔知呀? Cool
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人