Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
揾兄弟同我女友一齊3P
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

自從上次我同女友個ex一齊3P之後,
個感覺超爽,成日都諗返嗰陣時
同佢個ex一齊入女友嘅情景
好想再試下好爽嘅感覺
唔知會唔會上癮呢?

我哋想搵大碌同粗大嘅一齊玩
Reply
仙子精靈 dateline=' Wrote: 自從上次我同女友個ex一齊3P之後,
好想再試下好爽嘅感覺
唔知會唔會上癮呢?

甘激?
不過我中意
我ok大碌
你女友會吾會頂吾順?
PM左你
Reply
雙龍可以嗎?
Reply
wiggly dateline=' Wrote: 雙龍可以嗎?

梗係可以
三個一齊kiss仲正
諗起都硬

Troypaper dateline=' Wrote:
仙子精靈 dateline=' Wrote: 自從上次我同女友個ex一齊3P之後,
好想再試下好爽嘅感覺
唔知會唔會上癮呢?

甘激?
不過我中意
我ok大碌
你女友會吾會頂吾順?
PM左你

大碌就啱晒我哋
Reply
相plz hehehehehshe
Reply
wiggly dateline=' Wrote: 雙龍可以嗎?

Peterk dateline=' Wrote: 相plz hehehehehshe

我想睇搞嘢個d相
Reply
樓主,請問係邊區?
Reply
如果樓主你入我,我入你女友
玩三文治得嗎?
Reply
我對仔有興趣多過女~我可以入樓主你嗎?
Reply
fuckmefuckme dateline=' Wrote: 我對仔有興趣多過女~我可以入樓主你嗎?

不如一齊雙龍樓主
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人