Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
香港欖球大隻大食小鮮肉
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

大家覺得這位欖球仔型格嗎?記得留言寫下你看到有沒有射了!

每次在gym room看到,都見到他下面的一大包漲漲的

最後當然有採取行動 才發現雖然外表文靜 骨子裏還是很淫啊
不但一天要套弄大屌兩次 小鮮肉的淫叫聲也聽到我也立即硬了

反應好的會加碼喔 

想要他更精彩的影片和相片就PM我 Line id還有stat 來交換吧

[Image: 3xgaAb4.jpg]

[Image: sfxWMtI.jpg]

[Image: pdzigz9.jpg]

[Image: 2Mjactf.jpg]

[Image: 971xo7S.jpg]
Reply
足球仔仔食得多
欖球真係冇食過
Reply
欖球仔仔我食過啦,仲要一次食4個,不過佢真係勁~可以一字馬
Reply
Patwong dateline=' Wrote: 大家覺得這位欖球仔型格嗎?記得留言寫下你看到有沒有射了!

每次在gym room看到,都見到他下面的一大包漲漲的

最後當然有採取行動 才發現雖然外表文靜 骨子裏還是很淫啊
不但一天要套弄大屌兩次 小鮮肉的淫叫聲也聽到我也立即硬了

反應好的會加碼喔 

想要他更精彩的影片和相片就PM我 Line id還有stat 來交換吧

[Image: 3xgaAb4.jpg]

[Image: sfxWMtI.jpg]

[Image: pdzigz9.jpg]

[Image: 2Mjactf.jpg]

[Image: 971xo7S.jpg]

有冇佢IG??
Reply
但佢個黑眼圈都幾大架喎
不過好吸引 收藏左佢得閒泥J下先
Reply
我有個男朋友好似佢咁就好啦
Reply
好正
謝謝分享
Reply
我好似同佢玩過
Reply
一字馬
Reply
Ma Ma地
都唔夠橫
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人