Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
與WK的甜蜜時光
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

今日由於小弟心水師父Jeffrey FULL BOOKING
所以任由RECEPTION安排一下,之前佢一直介紹我試下WK,不過我一直都冇理佢,更重要係我其實見都好似未見過,印象好依稀,又驚試左自己唔岩既仔。

今晚咁岩佢係到,RECEPTION又叫我試下。
咁OK,就試下啦,之前見到介紹話佢按摩唔錯,而我又對按摩又有一定要求,所以就試試

咁我去到kindo就沖凉等WK入黎啦! 當WK一入到房,真係好驚喜,超級靚仔,身材係好似前紅牌TC咁,雖然唔算好高,而且未去到好筋肉形果種,但係都明顯睇得出有做開Gym!手臂好粗,線條好靚、 胸肌夠大,隔住衫略見有少少腹肌。

按摩好到位,夠力,而且會細心問下我邊度想按多d, 用咩力道按岩我。 我同佢都幾岩傾, 感覺到佢都幾幽默,又會講野氹下人,雖然唔知佢係咪對個個客都係咁,但同佢傾計好放鬆同開心。

戲玉果度佢亦都好有經驗,拿捏到我最舒服既位置同反應,而且水魚交融咁禁甜蜜,我真係high到頭腦一片空白 haha, 之後空虛左幾秒,成身放鬆晒。 沖完個熱水涼, 之後同佢傾多一陣, 佢就送埋我出門口俾錢同講希望下次再見到你,服務好到冇得彈!
Reply
WK好靚仔 Heart
Reply
CHing你個幅圖都幾大架喎~
不過你個 fd 有無話TC係咩Type丫
Reply
聽落好似幾正Wo
Reply
cipuytr dateline=' Wrote: CHing你個幅圖都幾大架喎~

兄弟,我試過TC啦
佢係斯斯文文
大大隻隻嘅類型
幾正ge
Reply
上星期我有去 ,我去前Line過佢地要個單眼皮師父 ,之後黎左個QQ單眼皮師父 Tongue Tongue心心眼
Reply
(2017-12-04, 01:17 PM)Denny Wrote:
cipuytr dateline=' Wrote: CHing你個幅圖都幾大架喎~

兄弟,我試過TC啦
佢係斯斯文文
大大隻隻嘅類型
幾正ge

係呀,我都試過.... Heart
下次實會叫番佢
Reply
我試過一個細細粒
好似叫Add D
按得好舒服,人好nice
估唔到細心到落地下會扶住我
未丶試過有Cfu咁好
希望可以試下其他房
3次都用同一間
哈哈
Reply
你地有冇人知可唔可以揀師父樣?
Reply
有無其他介紹丫
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人