Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
【大丁的煩惱】
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

"零仔最怕見到大還是細? 細最多無感覺, 但大感覺就好極端, 一係痛死, 一係HIGH死。 
小弟係TOP, 長17 粗身, 間中都會搵人FUN, 通常未見面時我都會預告個尺寸, BTM普遍都會話無問題。
[Image: DMvhbVuV4AA40dx.jpg]
當一見真章時, 十個有七八個BTM都會SAY NO, 問心真係好無MOOD, 有幾次我真係即刻執野走人。
ORAL, 基本上好難會有人含得晒。 

[Image: TylersRoom-21-year-old-Tim-Law-sexy-solo...-photo.jpg]
ANAL, 即使真係俾我試入, 開發時間都要長過人, 入到都未份可以入晒。
當搵到一個入到的BTM就好似搵到寶一樣, 即使對方咩條件都好, 都只好接受。

當人人都想要大丁, 但有幾多個人真係明大丁有幾麻煩。"

[Image: 532full-philip-fusco.jpg]
Reply
搵個食得到ge 之後包起佢
搞點
哈哈
Reply
@gaybao
又幾好喎
Reply
男人想大j
女人想大波
矮仔想要高

但通常只有後者會明辛苦 Big Grin
Reply
我專食大J
Reply

我專食大J
我唔太中意大J
Reply
落桑拿啦
一定幫到你
Reply
YouTube 大J??
Reply
咁大,正呀
Reply
我想知最後個張圖個個人有幾大
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人