Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
有男朋友,但又同我上床....
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

佢係我同事, 上年年中左右入職, 24歲左右, ...細我差唔多7年.
我同佢唔同TEAM, 原本都只係HI-BYE同事,
男人係好色...最初留意佢, 都因為幾個最熟絡的同事, 閒話間講佢身材勁...

[Image: 595782c894073.jpg?m=widen&i=600&q=75]

後來工作上有機會合作, 同佢開始熟絡, 又發現佢另一面, 幾開朗, 同佢一齊幾舒服, 仲發現大家中學都係讀德信...
我當時唔知佢有男朋友, 開始展開追求, 約佢睇遊戲食飯, 佢又肯...

上年聖誕節我地一位舊同事攪PARTY, 我叫埋佢去, 當日玩到好夜, 
離開時飲到好醉, 某同事車我地返屋企, 
我地係車上巳經攬攬錫錫...(公司都知我地玩得好埋, 所以某同事以為我地拍拖)
半醉半醒到左我屋企, 我拖左佢返屋企, 上左床...

之後我同佢表白, 佢一口答話"好呀!!...但我有男朋友架喎..."

我唔知我地咩關係, 佢又好似無乜野, 返工如常...好似真係應承左我拍拖咁
反而係我有避忌, 我少左好似之前咁同佢玩咁癲...

但佢反而主動約我, 約我放工一齊走, 約我行街睇戲食飯.. 
我無主動拖佢手, 但佢好鐘意成個身挨埋尼, 撓我手...
唔計放工一齊走, 我地出街次數無之前咁多, 大約2-3星期一次...

二月, 清醒狀態下我明示暗示想上床, 順利完成

上星期, 又同佢出街...又上左床....

我唔知我地係咩關係,...
Reply
你唔好理咁多
有得拍
拍左先
你唔食都會有其他人食
Reply
其實睇你點睇
幫你唔到
Reply
Gay SP關係囉 At
Reply
臭雞 Angry
Reply
德信係男校
Reply
佢都唔避忌,你避咩
Reply
呢d關係先正
你唔玩就等我黎 Blush
Reply
呢啲先正,三個男人恩怨情仇
Reply
預埋我玩3p ok? Tongue
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人