Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
赤的疑惑
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

()由一出世開始就被我哥哥處處針對 被佢攞嚟出氣當我同父母呻讀書壓力時 就話我"得啦知你讀名校巴閉"早前我做咗我新年計劃嘅其中一個大項 就係同屋企人come out as gay父母反應都好正面 話無論我鍾意男定女都一樣咁錫我

呢句話就辣着我哥哥 先同我冷戰之今 然後更誣諂我博出位 唯獨响我父母面前先扮冇嘢 我哋不嬲有啲distant 父母都唔太care
前幾日父母唔响屋企 我哥哥响房打機 而我要入房攞衫換 (我間房太細得床同書枱 所以啲出街衫响佢間房嘅衣櫃 校服放返自己房)佢大聲喝我"咪入嚟搞我啊死基佬然後嘭開道門出嚟推我入去拎衫 我額頭因此撞到門框 佢理都冇理我 攞完衫之後我返自己房換後出門口 一閂埋鐵閘就爆喊

本身要去補習同約咗fd食飯 我就匿咗响後樓梯喊咗五個鐘 等到父母返到屋企先敢返入屋 我唔知扮冇事發生定同父母講好 但一同父母講 哥哥一定會更加憎我 

我完全唔敢自己同佢响屋企 每日放學冇嘢做都等到父母放工先返屋企 啲父母話怕獨生子/女悶而生多個呢個諗法真係好自私 有冇諗個個大嘅根本唔想要個細佬妹 而個細佬妹都唔想有個叫自己去死嘅哥哥/家姐 我係咪應該同社工求助 有冇人可以分享下
Reply
搬走吧 Dodgy
Reply
搵社工?傻的嗎? Dodgy
Reply
社工會安排你接受「咬直治療法」 Sad
Reply
咁都得,搬啦
Reply
Sad 打死佢啦
Reply
同情樓主的遭遇 Sad
Reply
我覺得可以直頭報警
Reply
搬出去吧 好漢不吃眼前虧
Reply
不如真係屌9你阿哥吧 Smile
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人