Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
███尖沙咀某大場SPA,難得的學生弟弟回憶███技術專業█
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

Thumbs Up 
有朋友推介尖沙咀 HUGO SPA
今日我又去湊熱鬧,
講真我抱住好大期望去嫁,
希望唔會失望啦,
當自己一入到就知無去錯,
約到地點唔難搵,環境乾淨舒適,
個個仔仔都好 後生靚仔
其中有個叫 Marcus ,目測廿歲左右,
好好笑容,夠後生嫩口, 靚仔學生 LOOK,
青春就是本錢,皮膚好白好滑
把聲幾溫柔

沖完就訓係度讓佢服侍我,
揼下骨 ,鬆一鬆!揼得都幾好下,
按按肩頸背!之後全身按勻曬!
有驚喜有驚喜,過程有交流,
推油 ,佢都好認真咁幫我推,
推功係幾好,絕對令你舒服同收貨

到做Service 仔仔調情有一手,
後生仔 真係爽,好有感覺啊,
最後KO咗,我真係打咗幾下冷震,好鬼爽!
事後細心清潔,服務好好,
吹下水再去沖涼,交打賞+TIPS走人
Reply
今日去試下 Cool
Reply
hugo好多正太
Reply
Gghvgyc
Reply
sporty陽光 咁咪好正
Reply
Thx for share
Reply
Very nice
Reply
(2018-02-12, 03:42 AM)anonymous520 Wrote: 我剛剛才發現有同志Spa這回事!這個論壇說Hugo Spa不錯。想問問Sadevil最後有否試Jerry?
他怎樣?我不知選那個技師才好。給我推介推介!Inthend你好像很有經驗,也給我介紹一下!
不要太健碩的!謝謝!

那家SPA的外叫服務真不錯,可以叫上家......呵呵呵 你懂的 Heart
Reply
(2018-02-12, 03:42 AM)anonymous520 Wrote: 我剛剛才發現有同志Spa這回事!這個論壇說Hugo Spa不錯。想問問Sadevil最後有否試Jerry?
他怎樣?我不知選那個技師才好。給我推介推介!Inthend你好像很有經驗,也給我介紹一下!
不要太健碩的!謝謝!
Jerry試了,真心推薦啊
以前試的也是回頭率高
那天好還約了THOMAS 跟 WIN去我家來了個 3人 @V@
Reply
試了ringo 很不錯
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人