Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
我係咪犯賤呢
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

"我今年25了,16歲的時候,計埋都成9年,因為佢放棄左本身話一齊嘅一個男仔,因為當時真係好鍾意佢,佢當年好似22歲。

嗰陣我都幾痴纏,日日msn佢,當時自己住深圳佢係香港返工,日日都要翻牆上Facebook睇下佢update左d咩⋯最後終於約出黎見面,我係chi之堡買左一套完全唔係我風格嘅恤衫黎著,佢約我打邊爐,同佢朋友,又好似冇乜話題,不過我地走個陣佢俾左一個擁抱我,搞到我從此對佢念念不忘。

我人生第一次飲醉酒,佢湊左我返佢屋企,我咁就冇左隻豬,之後個晚應該嘈到佢屋企人訓覺添,第二日出去大廳見佢屋企人我已經無地自容,從此之後佢越來越少接觸我,當我唔願意承認但我都必須話比自己聽,我被放棄了,佢一定鍾意左第二個。

好多年後係酒吧見到佢,佢飲醉左,我又會坐過佢到比自己件外套佢,又會照顧佢,但佢酒醒之後都係繼續同朋友玩,最後同佢返屋企嘅又係另一個。

佢有男朋友返大陸玩又會約我,但我明明好想只同佢一齊,可惜佢已經有另一半。 結果八年後係條街到撞返佢,開始同佢傾返,好想彌補下以前冇得到過嘅野,佢同我講,佢啱啱分手,唔想拍拖、連fun都唔想。

上幾個禮拜係bingbing,成日見到佢身邊d仔貨如輪轉咁,上個禮拜左右仲好高調咁宣布佢又拍拖了,重點係:佢好錫佢男朋友,唯一佢唔錫嘅就係我⋯ 我真係好犯賤,雖然唔係話冇左佢會死,又唔係迷戀佢,但無論佢幾賤我都係會鍾意佢。 單身左六年,同事朋友個個都覺得我一定有拖拍,其實不然,我一直都等緊一個合拍嘅人,可惜好難搵。

純粹分享,多謝收看。
Reply
成世人流流長,總會愛上幾個仆街嘅!
Reply
要醒嘅時候就要醒呀,不要再執迷落去,佢個心冇你你對佢幾好都冇用,既然佢個心冇你又唔珍惜你你就搵個一個會珍惜你會放你係心嘅人啦
Reply
賤人
我話佢
Reply
根本就係一個playboy 何必晒咁多時間掛住一個唔值得既人? 放下執着係你需要解決既野
Reply
對,你犯賤
Reply
我明,很明
Reply
be good to urself la aiiii
Reply
係,好明顯犯賤
Reply
樓主又的確係。。。。。
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人