Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
<<有冇人J過自己老師.....?>>
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

以前中學時個體育呀SIR好高大好靚仔, 我諗應該有米85, 成身肌肉, 聽講以前係港隊, 總之就Fit到漏油個隻啦,
咁一星期好似上佢一次堂, 每次都好期待, 因為我體育唔叻, 所以佢成日都走過黎親自再講解, 有時佢貼到好近,
我都會勁大力去索佢身上陣味, 係止汗劑mix汗既味, 好好聞! 記得有次星期六返學校溫書, 我偷偷地入左去教師廁所,
偷聞佢著過既波鞋同運動衫, 好臭但好多陣男人味, 好撚正! 雖然好變態, 但我相信好多人都做過呢d..xD 

而家我男朋友每次收工返屋企, 我都會叫佢唔好換衫住, 我鐘意由佢背後熊抱住佢, 聞佢陣味,
有時係梳化抱住佢, 會抱到訓著左...或者呢種就係幸福既味道!

至於幻想同呀SIR搞呢D就自然唔少得啦, 以前參加過空手道, 一開頭都幾多人參加, 之後就愈黎愈少人,
因為大家都3份鐘熱度, 咁有好幾次上堂, 就得我同幾個女仔有返到, 咁上完堂後要換衫返屋企, 更衣室得我同呀SIR兩個人,
所以我好快換完, 等緊呀SIR去換, 諗住坐係到偷睇, 點知佢走左去沖涼, 之後我就扮哂野行過去問佢下星期幾點上堂呀
(因為我地更衣廁沖涼房係無門既), 之後就緊係比我見到呀SIR下面既雄風啦, 我記得係, 好長好黑好多毛(包皮J),
之後呀SIR都好大方係我面前抹身著衫

自從以後, 我成日幻想, 係一個黑雨閃電交加既晚上, 得返我同呀SIR兩個人有上堂, 落堂之後, 我地係更衣室換緊衫,
點知學校個校工叔叔以為所有人走哂, 所以鎖左更衣室門, 我同呀SIR比人困左係更衣室, 但因為我地''咁岩''比雨淋濕左,
又''咁岩''我地無帶替換既衫, 咁因為外面大風大雨, 好凍, 又''咁岩''更衣室有木柴, 所以就點左黎取暖, 但呀SIR話咁樣唔夠暖
, 聽講要身體同身體接觸, 唔著衫抱埋一齊就會暖, 所以我地就照做左...之後就下刪1000字......以前我一想打就會幻想返呢個故事出黎,
我而家打緊都有反應...哈哈...我呀SIR其實真係幾好條件, 米78高, 好大隻好多毛, 佢出一拳絕對可以打到你入廠, 重點係好MAN,
我仲記得佢個樣, 佢出拳打我個樣真係引死我....可惜佢係直男........
呀SIR我愛你, 屌我啦!
Reply
聽硬了 寫的很detail
Reply
以前中學體育老師教游水時 著三角泳褲 好大隻 下面嶄就咁睇都好大 Heart
Reply
如果再多啲條j同啲肌肉嘅detail就好啦
Reply
J就係無。但鐘意就有
Reply
中學老師唔算太靚仔,, 補習天王好好J Cool
Reply
你講到好似小說咁既
Reply
相信好多人做過呢d <<< 施主其實真係得你咁做 Dodgy
Reply
幻想阿sir,係青春期必經階段 Tongue Tongue Tongue
Reply
其實我地個體育老師。。。
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人