Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
17歲仔,搵【鍾意音樂】的朋友
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我係一個極保守玩app既人,因為現實生活一個gay既朋友都冇(可能我唔知啫),
一心只係想識吓其他人,no fun連露D既相都唔會send比人。

玩咗大概年幾發現呢個圈好似好難唔係以性行先,
自己一直依然覺得一D親密D既行為都只應該同男朋友做,可惜一路都搵唔到個肯好好傾吓計既人交心,
其實gay係咪一定要咁open周圍send丁圖?

我好想好好地同個人拍拖ar

我 17/170/49 鐘意音樂
想識吓我就PM我啦/akiyama0148@gmail.com
Reply
屌,咁撚瘦既
食多D野啦 At
Reply
#me too
我都好瘦架
Reply
支持樓主,
17歲要比心機讀書,
唔好成日掛住上網識人,

呢個階段保守D冇錯,
男仔也要好好保護自己!!!
Reply
我喜文青的 Cool
Reply
樓主鍾意聽咩音樂?
Reply
少年太年輕了 Big Grin
我都無 gay fd. 通常都app識人。但我十個有十個都唔會約做炮友 Tongue
但我好 enjoy. 因為我知道我要乜
Reply
(2018-03-10, 04:53 PM)Gforgay Wrote: 少年太年輕了 Big Grin
我都無 gay fd. 通常都app識人。但我十個有十個都唔會約做炮友 Tongue

師兄你冇gay fd但又冇炮友,
咁你識個D係??? Undecided
Reply
山系少年 dateline=' Wrote:
Gforgay dateline=' Wrote: 少年太年輕了 Big Grin

水友。係app到吹水
Reply
(2018-03-10, 09:41 PM)山系少年 Wrote:
(2018-03-10, 04:53 PM)Gforgay Wrote: 少年太年輕了 Big Grin

雀友☺
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人