Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
識着追撚含嘅男友好辛苦
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

唔好笑,你以為一個星期扑足七日好過癮?
識咗半年,開始發覺佢係一個需求好大嘅0,我一星期一兩次已經充足,佢可以每日都想做,有時仲想一日兩三次。
咁我梗係唔理佢㗎啦,種馬咩家下,佢就借啲意朝早含醒我。起初好地地,你想我屌你,我又心動,又硬到,咁就同佢扑啦。

放工返屋企已經9點幾好攰,佢又天寒地凍著後空褲係我面前熠熠樣樣,咁有誠意,好,我屌。
如是者第二日又係咁,第三日又係咁,日日都咁!朝早已經硬唔到,好攰,格硬黎啲精好淡,冇味。佢仲未心息,放工開門又借啲意幫我除鞋拎嘢呢樣嗰樣,臨瞓又自己坐上黎,推開佢又番黎。忍無可忍鬧佢,可能太惡,佢又眼濕濕咁,搞到我又唔忍心。
其實佢平時都好聽話,就係呢方面係缺點,問佢想唔想自己出去搵fun,佢又灑手拎頭,都唔知點算好。

有人提議買儀器返來控制佢性慾(?),但我上網睇過嗰啲捆綁式儀器似乎有損健康,何況我冇箍捆嗜好。睇醫生都好,但香港地又唔知邊度有得睇,仲要同志友好。最後我決定買支假撚治著標先。放工打電話講有禮物送畀佢,佢好雀躍以為有得扑嘢,返到屋企佢開個盒之後即刻少少扁嘴,我話你試下先啦,帶佢入房照常錫攬含做全套,唯獨扑佢嗰部份由我手動控制假撚出出入入,希望可以將我扑佢嘅感覺轉移到假撚扑佢度。

開頭佢有啲抗拒,但後來目測佢淫叫聲同我平時扑佢一樣,應該轉移成功了。最後淨係佢射,之後大家沖涼瞓覺。
如是者每晚放工開門都淨係見佢喺度自己玩假撚,其實喺廳食著飯望著佢玩都真係大煞風景冇眼睇。星期六終於有得唞,問佢想唔想玩真撚,佢話好呀,之後就同佢扑啦。但!入嗰陣發現洞口有磨損鬆脫跡象!我問佢平時一日玩幾耐,佢話放工食完飯返黎就玩到我放工返。佢放六點,返到屋企七點鬆啲,我返到黎九點鬆……玩成兩個幾鐘?!即刻掉咗支假撚以後唔畀玩,佢即刻垃圾桶執返話唔好,推推撞撞最後支撚整斷咗,佢即刻好大脾氣鬧我衰唔屌佢,我鬧返轉頭話佢痴線成日想扑嘢,如是者成個星期六下晝夜晚冷戰,第二朝都冇出聲,而家好些少,但都淨係幾句。其實我男友係咪真係有問題?我有咩方法可以做?睇見佢咁樣我心攰又心痛。其實各方面相處都好地地,唯獨性方面真係好大難關。
Reply
佢性上癮????
Reply
物極必反,你可以同佢玩拳頭
Reply
帶佢見下性治療師,睇下有無方法,或者幫佢培養下其他興趣/嗜好
Reply
呢d可能有病 不過佢死都無出去fun 好專一 呢點要appreciate下
Reply
睇電視都有講:性上癮。
都係果句:睇醫生啦
Reply
唔駛番工架?
Reply
如果你男朋友唔再需要同你搞都可以滿足 我諗你到時會比宜家更唔開心..
Reply
(2018-03-12, 08:12 AM)如果有如果 Wrote: 如果你男朋友唔再需要同你搞都可以滿足 我諗你到時會比宜家更唔開心..

呢個真...
Reply
叫佢去睇醫生啦
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人