Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
無啦啦做咗人哋嗰孫
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我男朋友係係澳門人,我哋係澳洲讀書嘅時候識到對方嘅。
畢業之後我哋都算係好彩,係Perth搵到份工,仲住埋一齊。
有一次,佢嘅父母嚟咗澳洲探佢,好自然咁就住係我哋屋企啦。
雖然平時我哋都係住同一間房,但為咗掩人耳目,我哋租嘅係間屋係有兩間bedroom嘅。

佢就同佢父母講我係佢housemate,佢將自己間房讓咗出嚟俾佢哋瞓,
而佢就要係我間房同我迫幾晚。其實我就覺得佢父母份人都幾nice嘅,
次次煮嘢都預埋我,仲叫我下次去澳門都住係佢哋屋企。

記得係佢哋臨走前一日朝早,我起身之後,我條仔已經去咗公司。
我沖完涼照常去廚房搵啲嘢食,我見到佢阿媽係度煮緊brunch。
我就禮貌性咁話:”Auntie,你煮嘅嘢真係好香喎,可惜過咗聽日就食唔到嚕。”

估唔到佢阿媽好serious咁望住我話:”仲叫Auntie?唔係應該改口叫嫲嫲咩?”
我即刻就傻咗,”吓”咗下。佢阿媽又講:”

呢幾晚我明明都有聽到你係間房度嗌我嗰仔做阿爸,咁你仲唔應該要叫我嫲嫲?
Reply

成篇野好撚懸疑,
唔系應該叫阿媽咩, 點解嫲嫲?? 不解..

同意, 樓主好出尼交代好喎
Reply
#亂倫系列
Reply
#媽我好亂啊
Reply
三代同堂親子丼[Image: 1f627.png]?[Image: 1f62f.png]
Reply
XD 你地做過D乜黎!? Undecided Undecided Undecided Tongue
Reply
.... 睇左D咩野....  Huh Huh
Reply
下,點解係叫自己條仔做呀爸
Reply
係房玩role play? Confused
Reply
爸爸控?

玩大佐[Image: 1f648.png]?[Image: 1f648.png]?[Image: 1f648.png]
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人