Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
偽韓國人之【steam room赤裸相見】
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

話說在健身房運動 認識了一位男生,樣子似韓國人

記得第一次做完運動在steam room 遇上他,他的様子身材令我心跳加速,
但未知他係Gay, 一直不敢交流偷看
直至有一次見他勾搭靚仔 同他眼神接觸,憑Gay sense 見到他有反應,
終於忍不住用英文同他溝通,才知道原來他系香港人,更問他拎埋contact 。

之後運動經常都撞到佢,大家有講有笑、互生好感,有一次更同他在steam room 摸摸下,
錫下,忍不住搞到成地都係,因為有點喜歡他,而且他好大,
每次運動完steam room見到他都會偷偷攬他,錫他
他衹會俾我碰他身邊,不會被其他gay碰,因為他話我好正,然後大家互出,但之後漸漸發現,
自己已經不能自拔喜歡上他。

試過大家拉開浴廉 望住對方冲涼,視覺效果的確很刺激興奮,大家都有反應,
他要求在淋浴間錫同口,我竟然不受控制,意亂情迷下大膽地答應了
之後好後悔,好有罪惡感,又擔心再這樣下去自己會沉淪,
他話他有bf,不知道真假,又或者他怕上身,之後不再敢回應他任何訊息
Reply
唔錯,甜度夠
Reply
唔該 畀多兩包糖我吖[Image: 1f923.png]
Reply
之後好後悔,好有罪惡感

WHY???? Undecided
Reply
这是情色小说吗?
Reply
又係扭屎忽花故

#自己擘大好冇面

#口裡說不身體卻很誠實
#停啊唔好啊唔好停啊
Reply
咸同甜拿捏得幾好 希望有第二集
Reply
有畫面 優[Image: 1f44d.png]?
感情拖泥 劣[Image: 1f44e.png]?
Reply
食你就食啦臭__
Reply
又矛盾又唔合邏輯
零分重作
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人