Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
Bi於做愛方面係唔係一定會做1既角色多?
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

多唔多bi鍾意做0既角色呢?

我有固定女朋友,但係又會成日睇GV

一方面同女朋友做愛果陣就想佢幫我含同入佢,但另一方面睇GV果陣,一諗到服待男人,
幫佢含,俾佢入俾佢顏射奶屎眼,甚至內射,
見到有精液係屁股出黎就覺得好興奮,如果係大我好多既叔叔就仲正 ) 

其實係咪唔正常 

p.s. 我28/170/60,唔good look,有興趣傾既可以呢度傾或者pm
Reply
好似好多bi都係0架wor
Reply
Bi here too haha
Line for more chat ;p
Reply
好似好多bi都係0架wor

邊個話㗎  bi多數係1仔就真  不過始終純0好玩D……
Reply
Bi屌兩屌都嗌痛  純0就任屌唔嬲、又夠姣  所以識揀都係搵純0啦……
Reply
玩果陣係純0,會唔會差唔多
Reply
(2018-03-20, 06:47 PM)柯震東 Wrote: 玩果陣係純0,會唔會差唔多

純0就任屌唔嬲 +1
Reply
(2018-03-20, 06:48 PM)unconditionally Wrote:
(2018-03-20, 06:47 PM)柯震東 Wrote: 玩果陣係純0,會唔會差唔多

純0就任屌唔嬲 +1

痛唔痛就唔知啦,未試過 

不過試得多都應該會習慣啦
Reply
(2018-03-20, 06:50 PM)柯震東 Wrote:
(2018-03-20, 06:48 PM)unconditionally Wrote:

純0就任屌唔嬲 +1

痛唔痛就唔知啦,未試過 

不過試得多都應該會習慣啦

哈哈  你係先好講?
Reply
我自己就唔鍾意囉
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人